Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh festivala

Zbog Ultre sve je više upita stranih investitora

Festival elektroničke glazbe
Foto: Promo
1/2
03.05.2016.
u 09:00

Ultra Miami proglašen je najboljim festivalom na svijetu, a organizatori se nadaju da će i Ultra Europe doći do te razine

Na festival Ultra Europe, koji će se održati u Splitu između 15. i 17. srpnja, dolazi jedan od najboljih svjetskih DJ-a deadmau5. Sjajna vijest za fanove elektroničke glazbe kojih će, procjenjuje se, na Ultra Europe doći više od 150.000. Deadmau5 objavio je prošle godine da više neće nastupati.

Dugoročni uspjeh

No, promijenio je mišljenje, nastupio prije dva mjeseca opet u Miamiju, a ovog će ljeta magiju kojom je znatno pridonio da Ultra Miami dosegne prošloljetnu veličinu donijeti i u Split. Velika je vijest stigla od organizatora festivala i kada se o Ultra Miamiju radi. Prema glasanju više od pola milijuna čitatelja “DJ Maga”, taj festival, koji je dio Ultra World Widea kao što je to i Ultra Europe, proglašen je najboljim na svijetu. Iako taj medij svoje početke veže uz glazbenu scenu Velike Britanije, danas je svjetski lider kad je riječ o elektroničkoj glazbi, čemu svjedoči i popularnost na društvenim mrežama Instagramu, Twitteru i Facebooku na kojima ima više od dva milijuna fanova.

– Izuzetno se ponosimo što smo dio uspješne svjetske priče jer nas takvo priznanje samo još više motivira da pokažemo da Ultra Europe jednog dana može biti najbolji festival na svijetu. Hrvatska je poznata kao mala zemlja s velikim potencijalom, a svjetski festival takvih razmjera u kombinaciji s hrvatskim ljepotama poput Splita, Hvara, Brača ili Visa kvalitetan je temelj za dugoročni uspjeh. No, moramo biti svjesni koliko je truda uloženo da Hrvatska postane domaćin festivala svjetskih razmjera te koliko je još posla pred nama kako bismo zadržali Ultra Europe u Hrvatskoj. Drago mi je što mogu reći da u posljednje vrijeme sve više stranih investitora kontaktira s nama i raspituje se za poslovne mogućnosti u Hrvatskoj – rekao nam je direktor Ultra Europe festivala Nikola Bušljeta.

Karte za domaćine

Kao i svake godine, Ultra Europe u ponudi ima i regionalne karte koje imaju jedinstvenu cijenu od samo 899 kuna koliko stoji tzv. general admission za tri dana. S povoljnijom cijenom Ultra Europe se na još jedan način zahvaljuje svojim domaćinima. Broj ulaznica je ograničen, a mogu se kupiti kod Ultrinih partnera Večernjeg lista, 24sata, ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Medije u cijeloj Hrvatskoj. Dodatna pogodnost je da će se regionalne karte prodavati i na rate. Spomenimo i Croatia Music Week, niz događanja prije i nakon festivala Ultra Europe koji se osim u Splitu odvijaju i na Braču, Hvaru i Visu. Ultrini fanovi tako će moći boravak u Hrvatskoj produljiti na sedam dana, od 14. do 20. srpnja.

>> Splitu nisu uspjeli ukrasti Ultru! Stiže 150 tisuća turista

Ključne riječi

Komentara 2

IK
ikonoklast
15:43 03.05.2016.

glupost zna se da se tam okupljaju pederi...

Avatar megatronman
megatronman
13:44 03.05.2016.

Deadmau5 na fotki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije