Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacionalna hrvatica

Zbog afere s princom Britanci šalju novinare u Osijek da istraže Moniku

Monika Jakišić Princ Andrew George Clooney Puff Combs
Foto: PA/Pixsell
1/5
16.03.2014.
u 14:01

Britanski dvor učinio je presedan, poslali su demanti veze princa Andrewa i zagonetne Osječanke, nakon što je ona objavila sliku dijamantnoga prstena

Ona ima život o kakvom mnogi maštaju, obilazi najglamuroznije zabave u Londonu i L. A.-u te Facebook profil zatrpava fotografijama sebe u zagrljaju P. Diddyja, sa Cindy Crawford, Evom Herzigovom, Robertom Cavallijem, Jessicom Albom, bivšom spajsicom Mel B... A navodno je uspjela i zavesti Enriquea Iglesiasa, Georgea Clooneya i britanskog princa Andrewa!

“Hrvatska senzacija”

Malo kome je njeno ime moglo promaći u medijima. Ona je misteriozna 34-godišnja Osječanka Monika Jakisic kojoj američki i britanski mediji tepaju nadimkom “hrvatska senzacija”. I dok je bila u vezi s Clooneyem privlačila je veliku pozornost sedme sile, no tek nakon što je prošli tjedan razotkrivena njena romansa s princem Andrewom, svi su poludjeli za atraktivnom Hrvaticom koja već 23 godine živi i radi kao model u Londonu. Naime, Monika je navodnom vezom s dvadeset godina starijim princom, sinom kraljice Elizabete II., toliko zainteresirala englesku javnost da je zbog nje ovih dana u njenom rodnom Osijeku boravio novinar slavnog britanskog Daily Maila. Došao je istražiti sve o ženi zbog koje je čak dvor morao intervenirati.

Naime, nakon što je ovaj tjedan Jakisic na društvenim mrežama objavila fotografiju dijamantnog prstena položenog na račun od šesto funti večere za dvoje, Buckinghamska palača izdala je demanti novinskih napisa da se Monika zaručila za Andrewa, a izdavanje takvog priopćenja presedan je u britanskoj monarhiji. Monika je, navodno, zaruke čestitala prijateljima, no pomutnja koju je ljepotica izazvala bila je dovoljan razlog da britanski tabloid odmah pošalje svog reportera u Osijek.

– Sve što ima veze s kraljevskom obitelji jako zanima britansku javnost – rekao nam je novinar Daily Maila koji nije želio da objavimo njegovo ime. Otkrio nam je i da je o Moniki razgovarao s mnogim Osječanima i da svi za nju imaju samo lijepe riječi, a zahvalio je i na divnom gostoprimstvu u Hrvatskoj. Na pitanje vjeruje li da je ona zaista u vezi s princom rekao je da to ne bi komentirao, ali sam njegov dolazak govori da britanski mediji smatraju Moniku vrijednom ‘provjere’. A Moniku Jakisic život je slučajno doveo u Englesku. Ondje je kao izbjeglica iz ratnog Osijeka stigla početkom 1990-ih s roditeljima i mlađim bratom.

Slavila s Ivaniševićem

Karijera modela kojom se, uz veze s poznatim muškarcima, proslavila nije bio njen prvi izbor. Studirala je modni dizajn u Londonu, a nakon završetka studija počela je raditi na televiziji sve dok ju nije zapazila modna agencija koja zastupa i Kate Moss. Danas američki mediji o ovoj Osječanki pišu kao o prvom supermodelu iz Hrvatske te spominju koliko se ponosi svojom domovinom navodeći njen citat s društvenih mreža:

“Kći sam ratom razorenog grada u Hrvatskoj.” Prije četiri godine američki magazin za muškarce “Esquire” proglasio ju je najseksi ženom svijeta. Bilo je to nakon što se doznalo za njenu vezu s Clooneyem pa je uredništvo “Esquirea” u objašnjenju odluke napisao “odobrio Clooney”. U svjetskim, ali i hrvatskim medijima prvi put se pojavila 2001. kada je s Goranom Ivaniševićem slavila njegovu pobjedu u Wimbledonu. Nekoliko godina kasnije opet je bila pod povećalom javnosti kad se saznalo za njenu vezu s pjevačem Enriqueom Iglesiasom, a onda je stigao i Clooney... Iako su obojica poslije govorila da veza s Monikom nikad nije bila ozbiljna, probitačnoj “hrvatskoj senzaciji” to nije bila prepreka da dobije željenu medijsku pozornost.

Komentara 5

Avatar targus
targus
14:17 16.03.2014.

zgodna teta:))

LO
lopti28
14:39 16.03.2014.

Ovakve žene samo sramote Hrvatsku i prikazuju nas kao primitivne Balkance.Što ona uopće ima sa Hrvatskom?Da su oni nekakvi Hrvati onda bi joj otac branio svoj grad,a ne utekli u Englesku i sada se foliraju lažnim domoljubljem.Neka ova kao i sve njoj slične i u inozemstvu i u Hrvatskoj prestanu uzimati Hrvatsku u usta i dičiti se Hrvatstvom a prvom prilikom se udaju u Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije