Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iva šarić

Zaručnica našeg vatrenog oduševila svojom figurom, pratitelji: 'Bome, pogled vrijedi'

Foto: instagram
1/12
06.09.2023.
u 21:00

Iva Šarić (34) na društvenim je mrežama pozirala u crnoj rupičastoj haljini ispod koje je nosila samo dvodijelni badić te oduševila svojom fantastičnom figurom i oblinama. Kosu je raspustila na jednu stranu, a u nastavku je pokazala kako ona i Bruno uživaju u kući s bazenom te otkrila i što su jeli na romantičnoj večeri.

Partnerica našeg vatrenog Brune Petkovića (28), Iva Šarić (34) na društvenim je mrežama pozirala u crnoj rupičastoj haljini ispod koje je nosila samo dvodijelni badić te oduševila svojom fantastičnom figurom i oblinama. Kosu je raspustila na jednu stranu, a u nastavku je pokazala kako ona i Bruno uživaju u kući s bazenom te otkrila i što su jeli na romantičnoj večeri.

 U komentarima su uslijedi i brojni komplimenti na njezinu liniju.  "Bome pogled vrijedi 1000 riječi", "Kao i uvijek goriš", "Najljepša na svijetu", "Zgodnice", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Inače, Iva i Bruno upoznali su se tijekom jednog intervjua 2019. godine.Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski. 

U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ona ukinuta, početkom ove godine,  uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji. Iva je mama trojice dječaka i to malenog Adriana kojeg je dobila s Brunom u travnju 2021. godine, voditeljica ima i s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Šarić se nekada bavila i manekenstvom te nosila velik broj revija, a diplomirala je i ekonomiju. U jednom intervjuu Iva je otkrila i kako ne voli govoriti o privatnom životu. 

VEZANI ČLANCI

- O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena- rekla je jednom prilikom, a otkrila je i kakav je Bruno otac.

- Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju – rekla je tada.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gradskodete
Gradskodete
22:58 06.09.2023.

a da kojim slucajem nekog obrazovanog izaberes, cisto za promjenu, inzinjera, pravnika, doktora...tesko, oni mora da su ti dosadni

ZJ
Zjako
07:07 07.09.2023.

Ona je ukras u kući, on dobio skupu igračku. Ti klinci imaju krive vrijednisti.

KI
Kitnjak
15:40 07.09.2023.

Bog im dao zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije