Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ines Petrić otkrila u kakvom je odnosu s Hakijom koji ju je ranije 'blokirao': 'Sreli smo se na moru...'

Foto: RTL
1/9
04.09.2023.
u 10:15

Hakija Špago ugostio je Ines Petrić na svojoj farmi u Konjicu. Prvo su si bili dobri, potom su se svađali i show završili na ratnoj nozi. Izgleda kako se situacija promijenila...

Zagrepčanka Ines Petrić već je sada apsolutna rekorderka emisije 'Ljubav je na selu', a svoju će laskavu titulu dodatno potvrditi u novoj, 16. sezoni koja kreće ovaj tjedan na RTL-u. Fatalna frizerka sedmi put staje pred kamere u potrazi za srodnom dušom,  a u jednoj od sezona gledali smo je na fami kod Hakije Špage koji ju je ugostio na svojoj farmi u Konjicu. 

Prvo su si bili dobri, potom su se svađali i show završili na ratnoj nozi, no izgleda kako se situacija promijenila. - Novosti su da me Hakija blokirao na društvenim mrežama. Mene? Mene da zablokira? To znači da je sebi danas presudio životnu presudu, poručila je Ines - prije nekoliko godina.

Ovo se odnosilo na farmera Hakiju Špago, kod kojeg je u prošlosti bila na farmi. Njihov odnos se nije razvio, čak ni na prijateljskoj razini, a na završnoj ceremoniji pljuštale su optužbe sa svih strana. 

VEZANI ČLANCI: 

U videointervjuu za RTL.hr Ines je otkrila kako su se Hakija i ona ipak na kraju pomirili. Pomirba se dogodila nedavno.  - Na početku smo bili super, a onda smo imali svađe. S Hakijom sam se pomirila prošle godine - molim da se taj podatak uvede u spis. Slučajno smo se sreli u Makarskoj i poravnali smo nesuglasice - rekla je Ines koja se ranije osvrnula na svoj ponovni ulazak u show.

- Gledatelji to ne mogu shvatiti. Kada gledam emisiju u kojoj ne sudjelujem, onda mi je žao što nisam tamo. Emisija 'Ljubav je na selu' donijela mi je sve lijepe i dobre stvari u životu - komentirala je prošle godine Petrić koju gledatelji showa itekako dobro znaju.

Ovu su Zagrepčanku gledatelji prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago. Posljednji put gledatelji su je mogli vidjeti u 14. sezoni, kada je bila na farmi Krunoslava Pavlakovića, s njim je čak išla i na romantično putovanje, no svoj odnos ipak nisu uspjeli podići na višu razinu.

Foto: RTL

Nakon što nitko od spomenutih farmera nije uspio osvojiti njezino srce, Ines je odlučila napisati još jedno ljubavno pismo. Jasne ciljeve si je postavila, a titula rekorderke, ističe, itekako joj je draga.

"Mene je ovaj show stvorio i na tome sam zahvalna. Bila bi apsolutna laž kad bih rekla da mi titula rekorderke ne laska, po tome se vidi moja upornost, moj čvrsti karakter - kad si odredim cilj, ništa me ne može spriječiti da ga ne ostvarim, nikada ne odustajem niti se predajem. To su ti kameni geni", govori Ines i nastavlja: "Broj sedam mi je uvijek bio dobar broj, vjerujem da ću ući među tri djevojke koje idu na farmu i ako do toga dođem, ja ću već biti sretna tako da se nadam da ću uspjeti u svojim namjerama.", rekla je Ines za RTL.

Ines za sebe kaže da je vesela, optimistična, iskrena i otvorena, ponekad tvrdoglava, obožava fitness, zdrav način života i modu, a kao jednu od svojih glavnih karakteristika ističe činjenicu da nikad ne ide ispod svojih kriterija. Kod muškaraca, kako kaže, prvo primijeti oči, posebno voli smeđe, a važna joj je obostrana energija, odnosno onaj prvi 'klik'.

"Ako to osjetim, osobi odmah dam šansu. Vjerujem u sudbinu, prvi dojam i energiju. Ako toga nema, ništa me ne može nagovoriti da ikoga pustim blizu sebe, takva sam osoba", ističe Ines.

U svom sedmom pojavljivanju u showu Ines obećava da će ostati vjerna sebi, no kako priznaje, sada je ipak malo ozbiljnija te se nada da će i farmer kojemu je pisala to primijetiti. Njezin pristup bit će - tih i ozbiljan. Obitelj i prijatelji je, ističe, podržavaju, a na negativne se komentare ne osvrće.

VIDEO Preminuo legendarni Jimmy Buffett poznat po hitu 'Margaritaville'

Komentara 3

AN
ANNY
13:56 04.09.2023.

Baš je uporna, sama bi morala znati da ne spada na selo, a u grad ????? Već je doživjela toliko neuspjeha u "ljubavi "na selu , pa i ovaj puta nema šanse.

DU
Deleted user
11:36 04.09.2023.

Zato nam društvo i propada kad se pridaje medijska važnost ovakvim nebitnim stvarima .

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:24 04.09.2023.

Žena ima 50 godina, a glumi tinejdžericu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije