Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni djed

Žarko Potočnjak dobio je drugo unuka, ali kći Mirna taji mu dječakovo ime

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
09.02.2021.
u 22:00

Zbog pandemije koronavirusa glumac se i sa starijim unukom Viktorom vidi samo putem Skypea, a jedva čeka u ruke primiti i mlađeg unuka.

Glumac Žarko Potočnjak u ponedjeljak je dobio drugog unuka, ali još ne zna kako se dječak zove.

- Kćer nam neće reći kako se zove drugi unuk. I moja partnerica Višnja, i bivša supruga Asja i ja, svi pokušavamo doznati ime, ali Mirna to još taji. Ne znam zašto, valjda joj je to fora - izjavio je za 24 sata glumac koji je nedavno proslavio 75. rođendan. Glumac je plućni  bolesnik i prije 20 godina operirali su mu pluća i zato se tijekom ove pandemije jako pazi i nedavno nam je rekao kako mu je svaki izlazak iz kuće strašan. 

- Ne možete ni zamisliti kako se osjećam, ali živim i radim i dalje. Na sveučilištu Libertas studentima predajem scenski govor. Naučio sam se čuvati, no sada sam i ja na redu za cijepljenje pa će mi sve biti lakše - kazao nam je glumac. Zbog pandemije i s jednogodišnjim unukom Viktorom vidi se samo putem Skypea i zato jedva čeka proljeće kada će svi moći pobjeći na njegovo imanje na Okiću, a Žarko kaže kako bi ga razveselilo i da dobije unuku.

-  Jako volim curice, ali mislim da je u današnje vrijeme teško brinuti i o jednom, kamoli dvoje djece. Bit ću sretan odluči li se Mirna i na treće. Dođe li jednom djevojčica, moje će veselje biti golemo. Do tad, uživam u osmijehu šarmera Viktora i jedva čekam uzeti na ruke drugog unuka  - rekao je glumac. 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
07:31 10.02.2021.

Ma koga zanima dječakovo ime osim njegove obitelji? I tko je uopće i što predstavlja Potočnjakova kći? Više ni Potočnjak nije neko ime, a kamoli da se sad bakčemo s njegovom kćeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije