Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz The Voice

Jacques u prvoj live emisiji: Dino Dvornik bio bi ponosan na ovo!

Nakon neizvjesnih dvoboja na red su stigle emisije uživo u kojim se kandidati bore za ostanak u showu 'Voce-Najljepši glas Hrvatske'
21. ožujka 2015. u 22:20 1 komentara 8027 prikaza
Voice live emisija
Foto: Dario Njavro za HRT
Pogledajte galeriju 1/31

Zajedničkom izvedbom pjesme Dine Dvornika 'Ella E' dvanaestero kandidata showa The Voice- Najljepši glas Hrvatske započele su prve emisije uživo. 

Natjecanje je otvorila Sara Barbarić iz Tonijevog tima s pjesmom 'Tough lover' i oduševila svog mentora. 

Nakon Sare na pozornicu je izašao  Alen Bičević i otpjevao pjesmu Toše Proeskog 'Još uvijek sanjam da smo zajedno'.

-Tu si mogao dati 100% emocija, ti si večeras dao 120% sebe i ja ti na tome čestitam. Želim ti da zaista dođeš do finala jer ti to možeš- poručio mu je mentor Tony Cetinski.

Posljednja Tonijeva kandidatkinja u večerašnjoj emisiji, Kristina Boban, predstavila se pjesmom 'When love takes over'.

-Ja sam prezadovoljna, osjećam se kao da sam u snu- izjavila je odlično raspoložena Kristina nakon nastupa.

-Jedan od najljepših stvari koje sam naučio radeći uz ove mlade ljude je to da žive za tu sekundu koja je sada. Samo takva i ostani- poručio joj je Tony.

Nakon dvoboja u kojem su o prolasku kandidata odlučivali jedino mentori ovog puta pravila su malo drugačija. Naime, nakon što troje kandidata od jednog mentora otpjeva svoje o njihovom nastavku natjecanja odlučuju glasovi gledatelja. Onaj kandidat koji osvoji najviše glasova ide dalje u natjecanje. Drugog kandidata spašava njegov mentor, dok treći kandidat napušta natjecanje.

Glasovi publike odlučili su da u sljedeći krug natjecanja ide Alen Bičanić. Tony Cetinski od ispadanja je spasio Saru, a iz natjecanja teška srca izbacio Kristinu.

Nakon Tonyjevih kandidata na red su stigli Jacquesovi kandidati. Prva se predstavila Jacquesova soul diva Ema Garo s pjesmom 'A song for you'.

- Ti ne samo da si najveća soul diva ovog natjecanja, ti si buduća najveća soul diva Hrvatske- poručio joj je zadovoljan Jacques.

Iako ne voli pjevati pjesme domaćih autora jer, kako kaže, s njima ne osjeća ono nešto Melanie Malike Acorlor oduševila je svojom izvedbe pjesme 'Čuvaj me' grupe Pavel.

-Napokon sam zadovoljna. Meni uvijek nešto fali, ali ovog puta sam sretna- izjavila je Melanie. -Ti si jedna čista ljepota i iznutra i izvana- kazao joj je nakon nastupa mentor Jacques. 

Nina Kraljić posljednja je Jacquesova kandidatkinja. Izvedbom pjesme 'Wicked game' svog mentora je posebno dirnula. -Ganula si me do suza, ponovo, šta je ovo ljudi moji? - zapitao se Jacques. 

Glasovi publike odlučili su da Nina nastavlja natjecanje, a Jacques je odlučio da s njim do kraja ide Ema19-godišnja Melanie u suzama je napustila natjecanje. -Oprosti- izustio je kratko Jacques nakon čega je na pozornicu stupila prva Indirina kandidatkinja Dora Vestić.

Energična Dora oduševila je svojom izvedbom 'Proud Marry' -Past ću u nesvijest. Kakva snaga u glasu, razvalila si pozornicu- izjavila je Indira

Još jednom pozornicom su zavladali stihovi pjesme Dine Dvornika 'Ja bi preživio' koju je izveo Karlo Cvetković i zaradio ovacije publike. - Ti si kompletan performer, moj si najbolji učenik jer si kao spužve, sve odmah upijaš- rekla je oduševljena mentorica Indira. -Dino Dvrnik bio bi ponosan na ovo što si ti danas izveo!- dodao je Jacques.

21-godišnja Požeženka Bruna Oberan užarila je atmosferu u studiju svojom izvedbom pjesme 'Bang bang'. Svojom izvedbom očarala je i gledatelje koji su odlučili da Bruna ide dalje. Bruni se pridružio i Karlo kojeg je u daljnje natjecanje pustila Indira.

Svoje kandidate posljednji je prestavio Ivan Dečak. Prvi je na pozornicu izašao Daniel Jurišević koji je dao cijelog sebe u pjesmi 'Ran to the hills'.  -Čovjek nam je donio Heavy metal u prime time na HTV. Svaka čast! - izjavio je Dečak.

U nešto mirnijem tonu predstavio se Mahir Kapetanović koji je otpjevao pjesmu Bijelog Dugmeta 'Sve Će To, O Mila Moja, Prekriti Ruzmarin Snjegovi I Šaš'.

Natjecateljski dio prve live emisije u velikom stilu završila je Zadranka Elena Stella izvedbom pjesme 'Johnny got a bum bum' i svojom izvedbom osvojila publiku koja joj je osigurala nastavak natjecanja. Dečak je spasio Mahira, a natjecanje je napustio Daniel.

Dalje idu:

1. Alen Bičanić- tim Tony

2. Sara Barbarić- tim Tony

3. Ema Garo- tim Jacques

4.Nina Kraljić- tim Jacques

5.Karlo Cvetković- tim Indira

6.Bruna Oberan- tim Indira

7. Elena Stella- tim Ivan

8. Mahir Kapetanović- tim Ivan

Natjecanje se nastavlja iduće subote kada će se novih 12 kandidata boriti za nastavak natjecanja u showu 'The Voice- Najljepši glas Hrvatske'

>>Želim da svijet zbog mene bude barem malo ljepše mjesto

>>Pobjedu u vokalnom derbiju Zagreb-Split izborila Dalmatinka

Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti