Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Pobjedu u vokalnom derbiju Zagreb-Split izborila Dalmatinka

Voice
Foto: dario njavro
1/27
14.03.2015.
u 21:33

Mjesto na top listi najljepših glasova Hrvatske u vokalnom derbiju Zagreb-Split izborila je večeras Dalmatinka Kristina Boban.

U uzbudljivoj posljednjoj emisiji The Voicea u kojoj smo gledali dvoboje kandidata u subotu navečer doznali smo imena sva 24 sretnika koji nastavljaju s daljnjim natjecanjem.

Mjesto na top listi najljepših glasova Hrvatske u vokalnom derbiju Zagreb-Split izborila je večeras Dalmatinka Kristina Boban. Dostojna joj je protivnica bila Zagrepčanka Maja Škiljević,a djevojke su u dvoboju priredile pravi vokalni meč i za prolazak se borile izvodeći pjesmu Emeli Sandé, „Read all about it“. Tony je odlučio da je Kristina ipak bila bolja.

Za prolazak dalje borila su se i dva rokera i dobra prijatelja, Dino Purić i Mahir Kapetanović.

Njihov prijateljski duet u kojem su pjevali pjesmu Kojota, “Hodala je ½ metra iznad zemlje" ostavio je Ivana Dečaka u dilemi pa je za savjet pozvao svoj tim, nakon čega je zeleno svjetlo za prolazak dalje dao Mahiru.

Ana Opačak i Zdravka Damjanović borile su se pjevajući “Bleeding love” Leone Lewis. Mentorica Indira odlučila je da natjecanje nastavlja Ana, a u njezinu timu dalje će igrati i Karlo Cvetković koji je snage odmjerio sa Svenom Pfeiferom u izvedbi Aviciijeve pjesme “Wake me up”.

Nina Kraljić i Martina Milošević pjevale su “Say something” benda A Great Big World i Christine Aguilere, te zaradile aplauz svih mentora.

Jacques je odlučio da u njegovom timu ostaje Nina.

Bojan Aleksovski i Alen Bičević nastupili su pak s pjesmom Erica Claptona, “Wonderful tonight”, a Tony je nakon konzultacija sa savjetnicima presudio da je pobjednik Alen.

>>Iva Ajduković: Roditeljima sam kao mala tajila da sam se prijavila na dječji festival

>>Elena Stella iz showa "The Voice": Prvi nastup bio mi je pred ogledalom i s dezodoransom u ruci

Komentara 6

Avatar feudalac
feudalac
23:37 14.03.2015.

"...u vokalnom derbiju Zagreb-Split izborila je večeras Dalmatinka Kristina Boban".........vi ste stvarno bolesni,!?

DU
Deleted user
06:30 15.03.2015.

Bilo je šest duela, ali urednik želi pumpati baš na ovom primjeru. Žutilo, senzacionalizam, sramota...

SS
siljo.siljo.1
01:35 15.03.2015.

Nije dosta što nas političari i sportski novinari stalno potiču na podjele sad „ovakve“ naslove stavljate za pjevanje. Fuj…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije