Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 30 godina

Zanosna glumica prisjetila se početka karijere objavom u bikiniju: "Nisi se nimalo promijenila"

Celebrities arrive at America's Got Talent - Los Angeles
Foto: gotpap/starmaxinc.com
1/10
19.01.2022.
u 23:00

Sofia je jedan od najuspješnih i najplaćenijih glumica današnjice, a osim karijere, odlično joj ide i u privatnom životu. Supruga, glumca Joea Manganiella upoznala je na zabavi u Bijeloj kući 2014. godine kada su svi primijetili kako Joe nije mogao skinuti pogled sa zanosne Kolumbijke

Kolumbijska glumica Sofia Vergara, zvijezda popularne serije 'Moderna obitelj' na svom je je Instagram profilu objavila fotografiju nastalu 90-tih u Miamiju kada je gradila karijeru manekenke. Sofia je tada imala 20 godina, a brojni pratitelji ispod objave komentirali su kako se uopće nije promijenila, iako će uskoro napuniti okruglih 50.

"Nisi se nimalo promijenila", "Predivna", "Lijepa žena", "Jednostavno savršena", "Božanstvena", "Najljepša žena na svijetu", "Čisto zlato", samo je dio komentara ispod fotografije na kojoj je glumica pozirala u zlatnom bikiniju koji je istaknuo njezine obline.

Sofia je jedan od najuspješnih i najplaćenijih glumica današnjice, a osim karijere, odlično joj ide i u privatnom životu. Supruga, glumca Joea Manganiella upoznala je na zabavi u Bijeloj kući 2014. godine kada su svi primijetili kako Joe nije mogao skinuti pogled sa zanosne Kolumbijke. Glumica je tada bila zaručena za Nicka Loeba, a iako je Joe bio uvjeren kako nema šanse da osvoji lijepu Sofiju, stiglo je iznenađenje. Naime, glumica je preko zajedničkog prijatelja poručila Joeu da je njegova velika obožavateljica te kako bi ga voljela upoznati. 

Vjenčali su se nakon samo šest mjeseci veze 2016. godine, a svojom pojavom oduševljavaju obožavatelje. Lijepoj glumici ovo je drugi brak, a iz prvog braka sa srednjoškolskom ljubavi Joeaom Gonzalezom ima sina Manola. 

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije