Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Tajlandu

Nives Celzijus zapalila društvene mreže u uskoj haljini koja je istaknula njezine obline: 'Pravi si bomba'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
19.01.2022.
u 19:20

Nives je nedavno proslavila 40. rođendan. Atraktivna Nives nije otkrila tko je bio na proslavi, već je objavila nekoliko zavodljivih fotografija i pozirala sa zlatnim balonima.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) koja je u zadnje vrijeme i jedna od naših najuspješnijih influencerica pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli svojim provokativnim izdanjima. Nives se trenutno odmara na Tajlandu u društvu prijateljice, voditeljice Ecije Ivušić (35).

-Zločesta djevojka- napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj, kratkoj, crvenoj haljini koja je istaknula njezine bujne obline. Fotografija je ubrzo skupila preko 10 tisuća lajkova, a nanizali su se i brojni komentari.

"O mama mia", "Pravi si bomba", "Uživaj ljepotice"," Goriš", "Jedna od boljih fotki, wow", "Dama u crvenom", "Prekrasna si", "Vrh", "Kraljica", "Ljepotica", "Žana za poželjeti", "Divna", samo su neki od komentara.

Nives i Ecija u toplije su krajeve pobjegle prije par dana, a na Instagramu su podijelile impresije nakon dolaska.

- Dočekale smo negativne testove i malo odmorile. Tako da ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama ostati u sobi večeras - rekla je Nives u videu, a nekoliko sati nakon toga pokazala je kako izgleda resort u kojem su odsjele.

- Na Tajlandu vas odmah testiraju na aerodromu bez obzira na prethodno negativan PCR i morate čekati u hotelskoj sobi dok ponovno ne dobijete negativan test. Ako ste slučajno pozitivni morat ćete provesti 14 dana u hotelskoj sobi bez obzira na simptome - napisala je Ecija.

Podsjetimo, Nives je nedavno proslavila 40. rođendan. Atraktivna Nives nije otkrila tko je bio na proslavi, već je objavila nekoliko zavodljivih fotografija i pozirala sa zlatnim balonima. 

"Sretnih 40", napisala je Celzijus uz seriju fotografija na kojima pozira u nikad kraćoj haljini s dubokim dekolteom koji je jedva obuzdavao njene obline. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
21:07 20.01.2022.

Prestanite reklamirati nebitne ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije