Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napunio 10 mjeseci

Maja Šuput objavila novu fotografiju sina Blooma, pratitelji primijetili jednu stvar: 'Nek se tvoj suprug ne naljuti'

Foto: Instagarm
1/7
19.01.2022.
u 16:47

Neki od pratitelja uočili su Bloomovu sličnost s Majinim preminulim ocem, poznatim estradnim menadžerom Borisom Šuputom, dok je bilo i onih koji tvrde da je Bloom Majina slika i prilika.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) pohvalila se malenom proslavom u svojoj obitelji. Naime, njezin sin Bloom navršio je 10 mjeseci, a tim povodom Maja je objavila nekoliko fotografija svog mezimca koje su oduševile njezine pratitelje. 

- I tako... Moja beba ima 10 mjeseci - napisala je u opisu fotografija ispod kojeg su odmah krenule čestitke, ali i komplimenti na račun malenog Blooma. Komentare su mu ostavile i brojne poznate dame. 

"Slatkiš", komentirala je influencerica Sonja Kovač.  "Preprepresladak", nadovezala se TV voditeljica Josipa Pavičić, dok je bivša radijska voditeljica Paula Sikirić komentirala "Dečko pravi". 

Neki od pratitelja uočili su Bloomovu sličnost s Majinim preminulim ocem, poznatim estradnim menadžerom Borisom Šuputom. - Jako sliči djedu - komentirao je jedan od pratitelja, dok je bilo i onih koji tvrde da je Bloom Majina slika i prilika. "Majo, neka se tvoj muž ne ljuti ali moj muž i ja kažemo mali je isti ti, predivan je, lijepe okice", glasi jedan od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Iako mnogi pišu da je izgled naslijedio od majke, Maja je u jednom od intervjua otkrila što bi voljela da njezin sin naslijedi od svog oca Nenada. Uz dobar ukus za modu svakako bi htjela da stekne i dobre radne navike poput svog oca. 

-Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas- rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

Komentara 1

VO
vorda400
09:21 21.01.2022.

Prestanite reklamirati nebitne ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije