Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

Žanamari iskreno progovorila o problemu: Još uvijek kad izađem među ljude imam stanje blage panike

Žanamari Perčić
Foto: Instagram screenshot
1/20
27.05.2021.
u 12:35

Pjevačica je na društvenim mrežama otkrila da je gostovala u jednoj emisiji, ali je otkrila da još uvijek ima neke strahove zbog pandemije koronavirusa.

S obzirom na to da su iz Nacionalnog stožera najavili popuštanje mjera koje su do sad bile na snazi zbog koronavirusa, pjevačica Žanamari Perčić polako se vraća u svoju rutinu prije početka pandemije. Objavila je na društvenim mrežama da je gostovala u jednoj emisiji, ali je otkrila da još uvijek ima neke strahove.

''Još uvijek svaki put kad izađem među ljude imam stanje blage panike. Treba vremena i svakim korakom se moram uvjeravati da će biti sve ok, da smo 'over this', da cjepivo radi svoje i da smo spremni staviti 'Stop' na ovo čudno poglavlje, a 'Start' na novo, bolje, pametnije, u kojem ćemo svaki lijep trenutak i svaki susret s dragim ljudima cijeniti mnogo više nego prije', napisala je pjevačica. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Perčić je nedavno na Instagramu objavila video prepiske s mužem Marijem. Naime, pjevačica se našalila s kupovinom hlača, i to brojem manjim kako bi imala motivaciju da ne prijeđe na veći broj odjeće.  - Ej Maki, kupila sam one hlače koje imaju apsolutno svi - započela je Žanamari, na što joj je on odgovorio:  - Znam, znam, pokazala mi je aplikacija.

- E, ali kupila sam broj 36. Jer ako i ne stanem u njih, bolje mi je da stanem - dodala je pjevačica. 

- Pošteno - odgovorio joj je Maki. 

Naknadno je u komentarima pratitelja Žanamari otkrila da joj hlače nisu prevelike. Dapače, malo su joj široke u struku. 

Pratitelje je ovaj kratki video nasmijao do suza, a mnogi su se i pronašli u njemu. - Poznato mi ovo. Uvijek si kupim broj manju robu, čisto motivacijski. Makar i stajalo u ormaru s etiketom - napisala je jedna pratiteljica.

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Ključne riječi

Komentara 3

SO
Sir Oliver
15:07 27.05.2021.

E moj buduci rogonja, jadan li si sa ovakvom "suprugom"!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
08:35 28.05.2021.

zna li itko ikakvu pjesmu od ove"pjevačice" koja je najpoznatija po jednom našem, nažalost, prerano preminulom, veličanstvenom skladatelju zabavne glazbe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije