Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno emocija

Zahuktava se: U subotu kreće druga runda nokauta!

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/9
14.01.2020.
u 21:50

Sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima jer su natjecatelji bili bolji nego na probama.

Počinje druga runda nokauta! Mentori su izabrali četvero natjecatelja iz svog tima koji će nastupiti ove subote.

Od njih četvero najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku. Nažalost, sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima.

Natjecatelji su bili bolji nego na probama, dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe i tako su se mentori našli u problemu. Biranje najboljih u svom timu bilo je sve samo ne lako, a trenutak rastanka od natjecatelja itekako stresan i emotivan.

Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti - sve vas to očekuje u "The Voice Hrvatska" ove subote.

Tim Gobac predstavljaju tri djevojke različitih glazbenih izričaja: Iva Islambegović, studentica solo pjevanja u Grazu, energična Podstranjanka Petra Perišić te gđa Andrea Sentić kojoj su Gobac i Dečak na Audiciji priredili iznenađenje koje će pamtiti cijeli život te Zadranin Maroje Strgačić.

Vannina četvorka predstavit će se izvedbama hrvatskih pjesama: Istrijan Gianluca Draguzet, još jedna predstavnica Podstrane u The Voiceu Hrvatska Mija Mihanović, Darija Ramljak iz Međugorja te Zagrepčanin Ivan Sever.

Isti omjer muških i ženskih glasova predstavio je i tim Ivana Dečaka: Slatinjanin Denis Knežević koji je posljednji ušao u njegov tim, mladić iz Delnica Goran Orešković, te dvije djevojke koje su svojim izvedbama rasplesale sve u studiju: Ružica Čović i Ines Nožica.

Posljednji natjecatelji u drugom nokautu su iz Massimovog tima: dvoje Solinjana Petra Roško i Ivo Kralj, Mostarac Josip Palameta i Roko Bunčić iz Karlovca.



Nakon što će mentori uživati u njihovim izvedbama biranje najboljih i rastanak od natjecatelja bit će itekako stresan i emotivan čin za sve mentore.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije