Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOPHIE TURNER

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' uživa u privatnom raju

Sophie Turner
Foto: Instagram
1/5
21.02.2018.
u 14:24

– Evo me u raju – napisala je Sophie pokraj fotografije na kojoj uživa na plaži pijuckajući koktel. Fanovi su je obasuli komplimentima, a za Jonasa su rekli kako je "najsretniji živući organizam na svijetu"

Glumica Sophie Turner (21), poznatija kao Sansa iz serije "Igra prijestolja" nedavno se zaručila za glumca i pjevača Joa Jonasa (28). Budući mladenci zaruke su odlučili proslaviti na ekskluzivnom otoku Coco Privé, koji je u sastavu Maldiva. Riječ je o privatnom resortu čiji najam stoji 45 tisuća dolara dnevno, a za tu cijenu dobijete "privatnog kuhara, luksuznu jahtu, i cijeli tim ljudi na raspolaganju 24 sata dnevno".

– Evo me u raju – napisala je Sophie pokraj fotografije na kojoj uživa na plaži pijuckajući koktel. Fanovi su je obasuli komplimentima, a za Jonasa su rekli kako je "najsretniji živući organizam na svijetu".

 

Brb. In paradise @cocopriveprivateisland #CocoPrive

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Sophie izgleda nije znala da je na Maldivima slična politika kao u "Igri prijestolja". Naime, tamošnji parlament podignuo je vojni stupanj pripravnosti nakon što je Vrhovni sud pustio iz zatvora devetoricu protivnika predsjednika Abdullu Yameena. Yameen je dao uhititi dvojicu najboljih sudaca te svog polubrata, jer su stali uz oporbu i sudjelovali u protestima.

Sophie Turner
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije