Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva koncerta

Za Imagine Dragonse u pulskoj Areni ostale još samo VIP ulaznice

Foto: Promo
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.03.2023.
u 23:15

Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje, koja prati izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2”, a počela je u veljači 2022. godine.

Za dva skoro rasprodana koncerta Imagine Dragonsa u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza ostalo je u prodaji putem Eventima još nešto VIP paketa, a publiku će za nastup glavnih zvijezda zagrijavati američki trojac AJR, objavio je organizator koncerta Charm Music Croatia.

Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje, koja prati izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2”, a počela je u veljači 2022. godine. Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i pozornica gdje će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

U posljednjih pola desetljeća, Imagine Dragons su postali jedan od najvećih rock bendova na svijetu, puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer", “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike - 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. 

Od pojavljivanja 2009. Imagine Dragons imali su pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma - “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.

AJR je njujorški indie pop sastav kojeg čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. Njihov glazbeni stil opisuje se kao indie-pop u kojem kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa.

Inače, turneju Imagine Dragons započet će na Smukfestu u Danskoj u srijedu 2. kolovoza, a završavaju turneju u Francuskoj u Chambordu u nedjelju, 8. rujna. Tijekom turneje nastupit će u Italiji u rimskom Circo Massimu 5. kolovoza, u poljskoj Varšavi sviraju 14. kolovoza i to u PGE Narodowy, dva dana kasnije sviraju u Litvi, 22. kolovoza u Francuskoj, pa slijedi Izrael 29. kolovoza. Među posljednjim koncertima tijekom europske turneje posjetit će i grčku Atenu 6. rujna.

VIDEO Hus o novome pjevaču Parnog Valjka: Igor je nevjerojatan

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije