Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽANA PREMIJERA DUGOOČEKIVANOG MJUZIKLA

Za dobra stara vremena: Pjesme rasplakale i glumce

mjuzikl
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
05.12.2009.
u 18:02

– Uvijek se rasplačem na “Sanjaj me”. Hitovi “Novih fosila” obilježili su jedno vrijeme i temelj su uspjeha predstave – rekla je Zrinka Cvitešić koja igra glavnu ulogu Ane.

Svaka pjesma ima svoju priču, a svaka je priča uklopljena u jedinstvenu cjelinu mjuzikla “Za dobra stara vremena”. Scenaristica Željka Ogresta, redatelj Mario Kovač i autor pjesama Rajko Dujmić imaju se čime ponositi. Dugo Zagreb nije vidio ovakav spektakl. Ni emocija nije nedostajalo, suza, smijeha, treme...

– Uvijek se rasplačem na “Sanjaj me”. Hitovi “Novih fosila” obilježili su jedno vrijeme i temelj su uspjeha predstave – rekla je Zrinka Cvitešić koja igra glavnu ulogu Ane. I njezina partnera Marka Tolju emocije su ponijele upravo na “Sanjaj me”. Goran Navojec pjevao je “Milenu”, a plešući hip-hop s Ivicom Zadrom pobrao je zaglušujući pljesak publike. Koreografkinja predstave i Navojčeva supruga Larisa Lipovac bila je prezadovoljna.

– Znam da je on najšarmantniji čovjek, da ga publika voli i očekivala sam takav pljesak. Jedan je Goran Navojec! – rekla je Larisa. Ništa slabije nije prošla ni njegova partnerica, divna Ana Begić. Na upit je li se isplatilo malo ‘odlutati’ u estradu Ana kaže:

– Ako je ovo estrada, sretna sam što sam dio nje i što sam napokon osjetila stapanje s publikom u toj mjeri.

Sanja Doležal odsanjala je svoj san iz djetinjstva – zaigrala je u mjuziklu. Dok Navojec za svoju partnericu Anu Begić u šali kaže da je najnetalentiranija glumica, ali je impresioniran njenom glumačkom težinom, Sanja o svome misli drukčije:

– Ja sam smrtno zaljubljena u Ivicu Vidovića! – kaže.

Pirotehničke fontane, breakdance mladića s Trešnjevke i Renata Đošića Renmana... mnogo toga treba pohvaliti. Nakon praizvedbe, Željki Ogresti oči su zasuzile.

– Ne plačem, to je od umora – rekla je i primala pohvale.

– Bio bih retard da s ovom glumačkom ekipom, sjajnim scenarijem i Rajkovim pjesmama ne napravim hit-predstavu – rekao je za prvih proba redatelj Mario Kovač. I bio vraški u pravu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije