Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujanfest

Vrući nastup crne mambe Jelene Rozge

Jelena Rozga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
17.09.2014.
u 10:42

Već danas Rujanfest nastavlja s bogatim glazbenim programom te će večeras publiku zabavljati grupa Magazin i popularni Mejaši

Sinoć je u spektakularnim koncertom Jelene Rozge i Željka Samardžića završen treći dan ovogodišnjeg Rujanfesta, najvećeg glazbenog događaja koji na jednom mjestu okuplja najbolje od regionalne domaće glazbe.

Atraktivna Splićanka svojim vatrenim nastupom zapalila je mnogobrojne obožavatelje koji su i ove godine stigli u velikom broju i još jednom potvrdili da je Rujanfest mjesto najbolje zabave u gradu.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Već danas Rujanfest nastavlja s bogatim glazbenim programom te će večeras publiku zabavljati grupa Magazin i popularni Mejaši.

Osim glazbenog programa, Rujanfest svi posjetiteljima nudi bogat zabavan i gastro program koji će sve zadovoljiti.

>>Izazovna Jelena Rozga fotografijom uputila poziv koji se ne odbija

>>Jelena Rozga zavodi dok leži u bijeloj potkošulji

Ključne riječi

Komentara 1

DF
dario.franjic11
13:11 17.09.2014.

Aja mambe cajkusa prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije