Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počastila fanove

Vruća fotka! Maja Šuput pozirala ispod tuša bez grudnjaka i u tangicama, komentari ne staju

Foto: Instagram
1/17
03.08.2023.
u 20:25

Pjevačica je na Instagramu objavila sliku na kojoj je ispod tuša, a na sebi ima samo tangice. Okrenuta je leđima fotoaparatu pa je do izražaja došla njena savršeno oblikovana stražnjica.

Pjevačica Maja Šuput (43) počastila je fanove vrućom fotkom. Pjevačica je na Instagramu objavila sliku na kojoj je ispod tuša, a na sebi ima samo tangice. Okrenuta je leđima fotoaparatu pa je do izražaja došla njena savršeno oblikovana stražnjica. 

- Kaže prognoza za vikend rashlađivanje - napisala je Šuput u opisu fotografije, ali nije otkrila gdje je i kada nastala slika. U samo nekoliko minuta skupila je više od tisuću lajkova, a svake sekunde brojke rastu. 

Brzo su krenuli i komentari pratitelja, koji su joj dijelili komplimente u obliku emotikona vatre, a neki su joj napisali i da je zgodna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Šuput je, inače,  poznata po svojim neobičnim modnim kombinacijama, ali i žarkim bojama te visokim štiklama. Za svoje nastupe, ali i voditeljske angažmane koje je imala, pomno bira odjeću te nikako ne dopušta da prođe nezapamćeno. Čini se, kako se to nastavlja i dalje, a posebnu inspiraciju dobila je nedavno nakon odmora s obitelji. Naime, Maja se vratila s kratkog odmora te ponovno nastupila, a na društvenim mrežama najavila je gdje pjeva te podijelila šarenu kombinaciju za koju se odlučila. Maja je nosila suknju i top vedre narančaste i ružičaste boje, a top je imao i veliki cvijet na jednom ramenu. Kombinaciji je dodala i sandale na petu te sunčane naočale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji s komplimentima. "Slatka kao curica", "Jako lijepa haljinica. Boje famozne i baš u kompletu, sve top", "Top ljetna kombinacija. Divne boje na Maji partijanerici. Sve ti dobro stoji", hvalili su je, a fotografija je skupila skoro 5000 lajkova.

Podsjetimo, Maj tijekom ljeta radnim danima uživa u odmoru s obitelji, a vikendom odlazi na gaže. Na svojim društvenim mrežama često s pratiteljima dijeli kako gušta, a nedavno je tako pozirala u toplesu. Gole grudi prekrila je samo rukama, a na sebi je imala i šeširić i sunčane naočale marke Gucci dok je pozirala pored bazena.

- Kad ne znaš što, obuci osmijeh - napisala je pored crno bijelih fotografija pjevačica. Pratiteljima su se fotografije posebno svidjele. 
"Spontano prekrasne", "Mala, preveć si se otela kontroli", "Predivna uvijek", "Najbolja fotka i status na cijelom računu ever!", pisali su joj u komentarima. 

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Komentara 9

CV
cvaljo
07:44 04.08.2023.

Plastik fantastik

BR
Brdo
05:00 04.08.2023.

Nista posebno, moja susjeda je avion za nju.

PA
Pašić
21:13 03.08.2023.

Koga još zanima njena stražnjica? Prošlo je vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije