Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustala od svog zvanja

Maja Lena povukla se iz javnosti prije godinu dana, evo čime se bavi

Foto: Borna FilićPIXSELL
1/5
30.03.2018.
u 12:43

Kći Mije Begović prije godinu dana dobila je posao u jednom resortu na Korčuli i zasad je odustala od novinarstva.

Lijepa kći glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny nakon završetka studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti povukla se iz javnosti.

Za Story je otkrila što je radila zadnjih godinu dana i zašto se povukla iz medija.

– S obzirom na lošu situaciju u novinarstvu i veliki broj nezaposlenih bilo mi je jasno da su moje ambicije drukčije. Znala sam da novinarstvo u ovom trenutku ne može do kraja ispuniti moja očekivanja – rekla je Mala Lena koja trenutačno radi u turizmu. Spletom okolnosti dobila je priliku za rad u jednom resortu na Korčuli. 

– Danas, gotovo godinu dana kasnije, mogu reći s ponosom da se moja vizija i moji snovi ostvaruju iz dana u dana. Uz svoju firmu radim kao menadžer za turizam ovog resorta, na što sam iznimno ponosna – rekla je Maja Lena.

1/5

 

Komentara 6

Avatar KalebJosua
KalebJosua
13:40 30.03.2018.

Nitko nis iz VL ne pise o moj babi iz Babine grede! Pa zasto?

DU
Deleted user
13:30 30.03.2018.

Simpatična gospodična nikad i nije bila javna osoba - po čemu zaboga? Znači, ako se nakon završetka studija netko odluči za život i rad negdje izvan glavnog grada, to se samo po sebi zove "povući se iz javnosti". Oh, Večernji.i. hr pati od kompleksa provincijalizma.

Avatar rubinet
rubinet
18:16 30.03.2018.

Čuj:"povukla se iz javnosti"? pa nuklearni fizičar se može povući iz javnosti..filozof,Paladino se može povući, Papa rimski, Dalaj Lama..ali dotična? ne pretjerujte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije