Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršeno usklađeni

Vjenčanje ove hollywoodske glumice i Hrvata Vogue je uvrstio među najljepša u ovoj godini

Foto: Youtube screenshot
1/3
29.12.2022.
u 07:00

Na toj listi najljepših vjenčanja je tako završilo i vjenčanje ravnatelja galerije Karma Art Siniše Mačkovića i njegove supruge glumice Chloe Sevigny koje se ovog svibnja održalo u Connecticutu.

Časopis Vogue u novom izdanju izdvojio je najbolja modna vjenčanja u 2022. godini i na tom popisu našao se i jedan Hrvat i njegova supruga, slavna hollywoodska glumica. Na toj listi najljepših vjenčanja je tako završilo i vjenčanje ravnatelja galerije Karma Art Siniše Mačkovića i njegove supruge glumice Chloe Sevigny koje se ovog svibnja održalo u Connecticutu i to je bilo drugi put da je ovaj par izmijenio bračne zavjete, jer su to učinili i dvije godine ranije. Tada su u New Yorku izrekli sudbonosno da kod matičara samo uz prisustvo kumova. 

Vogue je njihovo vjenčanje u svibnju ove godine izdvojio jer su mladenci bili savršeno modno usklađeni i modni kritičari su pohvalili sva tri outfita koje je mladenka nosila. Za vjenčanje u crkvi odabrala je vjenčanicu koju je za Jean-Paula Gaultiera dizajnirao Glenn Martens,  a Siniša je nosio Bottega Veneta odijelo. Mladenka se za prvi ples presvukla u haljinu s potpisom Loewe by Jonathan Anderson i za treći outfit je odabrala izazovni čipkasti kombinezon. 

 

 

Chloe i Sinišu je upoznala zajednička prijateljica koja je Chloe rekla kako je Siniša drag i iskren te osoba sa stilom i poznavatelj umjetnosti. Siniša je dio djetinjstva proveo u Zaprešića i onda se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York. Par ima sina kojem su dali ime Vanja. 

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

 

Komentara 1

PO
poluvodič
08:26 29.12.2022.

To ona što ne voli glumiti scene seksa u filmovima nego ih vjerno prikazuje? Sretno rođo 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije