Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna

Martina Tomčić pokazala je idiličnu destinaciju na kojoj puni baterije: Dobila sam sve što trebam i želim

Foto: instagram
1/8
28.12.2022.
u 17:01

Martina je podijelila video kojim je pokazala da je sa svojim voljenim suprugom stigla na prelijepu destinaciju u Gorskom kotaru gdje će 'puniti baterije' narednih dana.

Opernu divu Martinu Tomčić Moskaljov (47) nedavno smo mogli gledati kao članicu žirija showa 'Supertalent', a nakon finalne epizode uslijedili su blagdani. Martina je sada na svojem Instagram profilu sa svojim pratiteljima podijelila gdje će dočekati novu godinu.

Naime, Martina je podijelila video kojim je pokazala da je sa svojim voljenim suprugom stigla na prelijepu destinaciju u Gorskom kotaru gdje će 'puniti baterije' narednih dana. U hashtagu je naglasila da su to kao roditelji zaslužili te u opisu snimke otkrila i poručila: 

- Hvala ti 2022! Grlim svaki trenutak! Dobila sam sve što trebam i želim - napisala je, a objavi je označila kako je s njima u društvu influencerica, poduzetnica i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić sa suprugom Antom.

Inače, Martina nema naviku dijeljenja obiteljskih fotografija te se to događa u izrazito rijetkim trenutcima. Tako je prošle godine za Božić otkrila kakvim ukrasila je uredila dom.

- Prije više od 20 godina slavila sam sa suprugom naš prvi zajednički Božić! Prvi bor (u tegli), prvi ukrasi (od prirodnih materijala) koje smo skupljali godinama kao cura i dečko na zajedničkim putovanjima, prve ručno rađene drvene jaslice (naručila sam ih od udruge slijepih i slabovidnih osoba)... – napisala je Martina tada.

- Ove godine sam prepustila dekoraciju doma mojoj maloj (a opet iznenada velikoj) kreativki koja je sve moje 'stare' ukrase proglasila bezveznima i nakitila stan šljokicama, lampicama, šljaštećim figuricama i ukrasima… Uz isprike 'sorry mama, znam da ti se ovo ne sviđa, ali molim teeeeee da bude ovako'! I tako…spojili smo šareni Božić s mojim drvenim jaslicama i dobili bit Božića - zajedništvo, ljubav, mir i radost! - zaključila je tada.

Podsjetimo, Martina je u braku s poduzetnikom Ženjom Moskaljovim od 2003. godine, a par ima dvoje djece sina Nou i kći Rebeku.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

 

 

Komentara 2

LA
lajh1985
19:27 28.12.2022.

Koliku dugacku bateriju voli?

NE
neberemed
17:41 28.12.2022.

hahaaaa,tri broja tanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije