Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želja

Danijela Dvornik otkrila kako bi voljela provesti praznike: 'Pošteđen si adventskog ludila, kuhanja i kupovine'

Foto: Instagram
1/16
28.12.2022.
u 15:15

Danijela si je prije nekoliko godina ostvarila želju da praznike provede u toplijim krajevima, a sada je otkrila kako bi takvo putovanje voljela ponoviti.

Danijela Dvornik sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila kako si je prije nekoliko godina ostvarila jednu želju. Naime, Danijela je oduvijek želja zimske praznike provesti u toplijim krajevima, a to si je omogućila 2019. godine kada je otišla na Šri Lanku. Ovih se dana, izgleda, prisjeća tog putovanja, pa je podijelila i jednu fotografiju. Na fotki Danijela pozira na plaži u badiću.

- Uvijek mi je bila želja provest Božić i Novu godinu na plaži, pa sam si prije par godina to priuštila i opet bih. Iako to nikako nije taj ugođaj, božićne pjesme, 30 stupnjeva i okićena jelka na plaži, ali si zato pošteđen adventskog ludila, kuhanja i kupovine - napisala je sada Dvornik uz fotografiju.

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko dana na društvenim mrežama čestitala rođendan svojoj kćeri Elli. Tada je objavila njihovu zajedničku fotografiju te joj uputila emotivnu poruku.

- Ljube, sretan ti rođendan i želim ti da ti se sve posloži kako ti želiš da bi konačno osjetila punoću sreće za sebe jer svima oko sebe već daješ sreću. Ljubi te majka najviše na svijetu! (Kasni poklon, ali stići će do Nove. Znaš da bi ti otac rekao “zaj*bi datume, svaki dan ti je rođendan“ (tradicija se nastavlja ali nije do mene nego do dostave) – poručila joj je mama tada.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sargu123
17:13 28.12.2022.

Opet ova. Znači za koji dan možemo očekivati i neki biser njene kćeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije