Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbenica i spisateljica

Više ne izgleda ovako! Anđa Marić skinula je čak 18 kilograma, a sada je otkrila kako je to postigla

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/11
22.11.2023.
u 12:49

Tvrdi da je počela vježbati da bi ih izgubila, ali i da jede puno više nego prije - čak pet obroka dnevno. Ipak, izbacila je peciva i grickalice iz prehrane, a kaše i da voli kuhanu hranu. No, najveću promjenu vidi zbog treninga jer se odlično osjeća nakon njih.

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić otkrila je da je skinula čak 18 kilograma. Tvrdi da je počela vježbati da bi ih izgubila, ali i da jede puno više nego prije - čak pet obroka dnevno. Ipak, izbacila je peciva i grickalice iz prehrane, a kaše i da voli kuhanu hranu. No, najveću promjenu vidi zbog treninga jer se odlično osjeća nakon njih. 

- Jedem normalno, čak i više nego prije, barem pet obroka dnevno. Puno ribe, mesa, proteina, ali i i ugljikohidrata i zelenog lisnatog povrća u salatama. Volim hranu na lešo, a ne jedem peciva i grickalice, od toga sam se totalno odvikla - rekla je za Story
Kaže i da je postala jako nježna prema sebi. 

- Jako je bitan mindset, ja nisam počela vježbati zato da bih izgubila kilograme. Nisam se kažnjavala jer sam bila debela, štoviše voljela sam se i postala sam ekstra nježna prema sebi. Sve mi se zapravo dogodilo slučajno,  krenula sam vježbati zato što se super osjećam nakon treninga, a gubitak kilograma i dobra figura došla je kao nuspojava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

 

Inače, Anđa se već dugo godina bori s multiplom sklerozom zbog koje se još uvijek teže kreće. Liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima, no pjevačica se nije dala i svakim novim danom ide naprijed, a sve je samostalnija i u hodanju.

VEZANI ČLANCI:

- Bilo je dana kad nisam imala osjet dodira, trnula sam cijela, nisam dobro vidjela, to ljudi uzimaju zdravo za gotovo – kazala je Anđa i potvrdila da je danas sve to, hvala Bogu, bolje. Anđa je ranije otkrila i da je zaljubljena 
- Zaljubljena sam! Otvorila sam svoje srce, zapravo napisala sam ljubavno pismo, ali nije mi još odgovorio - otkrila je i potom dodala:

- Nije mi pala kruna s glave zbog toga. Taj čin pisanja ljubavnog pisma je bilo razbijanje okova kojima sam ja okovala svoje srce bojeći se da me opet netko ne povrijedi - pojasnila je. Nije joj bitno, kaže, što on još uvijek nije odgovorio jer je ona spremna za ljubav i zaljubljena. Potom je indirektno i objasnila o kome se radi. Odnosno, kazala je kako on ne živi u Hrvatskoj te da se radi o kolegi glazbeniku iz Amerike s kojim je surađivala. Na žalost, još uvijek se ne viđaju, ali ona je jako bliska s njegovim bratom. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije