Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Živinicama

Incident na predstavi 'Seks i glad' Tarika Filipovića, načelnik ga ometao: Kakva su ovo pitanja i teme?

Lejla i Tarik Filipović prošetali Cvjetnim trgom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
22.11.2023.
u 10:26

U početku predstave Filipović razgovarajući s publikom postavlja "škakljiva" pitanja, a načelnik Muhić je sjedio u prvom redu, i kako za portal "Avaza" otkriva dio publike koji je bio na predstavi, Muhić je većinu predstave proveo na mobitelu i dopisivao se s nekim te bio dosta bučan

Glumac Tarik Filipović ovog je vikenda u Živinicama u Bosni i Hercegovini  nastupio sa svojom uspješnom predstavom "Seks i glad" u kojoj obrađuje temu seksa i u kojoj je glavni lik Udo Špricnmaher i kojeg je osmislio sam glumac. Tarik je s ovom predstavom oduševio publiku s kojom i komunicira tijekom predstave i uvijek sve dobro nasmije, međutim to nije bio slučaj i u Živinicama, pa Avaz prenosi kako je došlo do incidenta tijekom predstave.

Prema njihovim saznanjima načelnik Živinice Began Muhić imao je glavnu ulogu u incidentu. U početku predstave Filipović razgovarajući s publikom postavlja "škakljiva" pitanja, te je prozvao, ne znajući, i suprugu načelnika Muhića. Načelnik je sjedio u prvom redu, i kako za portal "Avaza" otkriva dio publike koji je bio na predstavi, Muhić je većinu predstave proveo na mobitelu i dopisivao se s nekim te bio dosta bučan. Obratio se glumcu riječima "kakve su ovo teme i pitanja" i očito je smetnuo s uma kako je riječ o predstavi za odrasle te da su pitanja s obzirom na tematiku predstave sasvim logična. Glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš?" je u jednom trenutku pristojno skrenuo pažnju na to kakvo mu takvo ponašanje utječe na koncentraciju na izvođenje predstave, a to je izazvalo burnu reakciju kod Muhića. 

Prema pisanju Avaza upitao je glumca "kakve su ovo teme i pitanja", a navodno je Tarik uzvratio kako će prekinuti predstavu i  načelnik prepustiti pozornicu. Zamolili smo za komentar Tarika Filipovića koji do objave ovog teksta nismo dobili. Kada je publici predstavio ovu predstavu prije godinu dana glumac nam je ispričao tko je doktor Udo Špricnmaher i na kakva pitanja on nudi odgovore publici. 

VEZANI ČLANCI

- Odmah sam imao sliku doktora koji je sveznalica i najjači je u svijetu na polju seksualnosti, a izgledom je nalik estetskom kirurgu iz Los Angelesa, malo je nadmen i napuhnut i dao sam mu ime sjetivši se serije “Klinika Schwarzwald”, Udo po dr. Brinkmannu a Špricnmaher jer je maher u svom poslu, najveći! - rekao na je tada i ispričao kojih se tema dotaknuo u predstavi.

- Pokušao sam dotaknuti sve teme koje su nas tijekom povijesti seksualnosti mučile na neki način. Teme o seksu su u vrijeme interneta otišle ili predaleko ili se uopće ne govori o tome i smatra se tabuom. Zbog toga smo u predstavi pokušali dati odgovore i mišljenje o svim glavnim poglavljima seksa, ali smo se dotakli i novijih tema o seksu poput cyber seksa, ASMR-a, mnogi ni ne znaju što je to, neka pročitaju (smijeh). Predstava je na neki način moj osvrt na sve to i liku Udea dao sam svoja razmišljanja dok sam njegovu napuhanost stvarao umjetno tako da karakterima nismo slični. Trebamo razbiti sve tabue, recimo majčino mlijeko i dojka su prvo što ste stavili u usta kad ste se rodili, a s druge strane gole grudi na ekranima u prime timeu imaju oznaku 18+, tako da počnimo od toga. Ljudi se kroz ovakvu predstavu opuste i otpuste i vidio sam to i kroz reakcije publike i kroz način na koji komuniciraju jer predstava je interaktivna. Prvih 15 minuta budu suzdržani, ali onda se uključe u predstavu i vjerujem da nakon predstave kući odu i zabavljeni i educirani, a vjerujem kako nekome možemo i pomoći i osvijestiti ga da napravi korak naprijed u oslobađanju samog sebe.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Dosta mi je mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 2

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
10:51 22.11.2023.

Muhicu vjerojatno na temi erotika falilo ono sto mu se prvo vrti u glavi, njegove koze.

PO
poluvodič
10:55 22.11.2023.

Tarik je vrlo neduhovit čovjek, ali je bezazlen, za razliku od lokalnog šerifa kojemu je ego na 1000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije