Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2024

VIDEO Boris Štok prije nastupa: Nisam očekivao da bi netko iz Irske htio raditi sa mnom

Foto: Kruno Galjar
1/4
23.02.2024.
u 17:50

Glazbenik večeras nastupa s pjesmom "Can we talk" i kaže kako je bio iznenađen kada su ga autori iz Irske kontaktirali i ponudili mu ovu pjesmu

U drugoj polufinalnoj večeri Dore nastupa Boris Štok koji će se za nastup u finalu boriti s pjesmom "Can we talk". S Borisom smo razgovarali nakon generalne probe za večerašnji nastup i otkrio nam je kako nema tremu te da je prisutna samo pozitivna trema. Ispričao nam je i kako je nastala pjesma za Doru. 

- Pjesma je nastala tako da su me nekoliko dana prije roka za prijavu na Doru kontaktirali Irci koji su autori te pjesme, jer su sa mnom htjeli surađivati na moje čuđenje i zadovoljstvo istovremeno, jer nisam očekivao da bi netko iz Irske htio raditi sa mnom i dati mi svoju pjesmu na engleskom. Bio mi je to izazov i upustio sam se u tu avanturu. - rekao nam je Boris te dodao:

- Veselim se nastupu i svemu što nosi Dora , odavno sam realiziran kao glazbenik pa me ovaj nastup ne definira ali poštujem sve glazbenike koji će večeras biti na ovoj pozornici, jer ovo nije lako.  Osvrnuo se na kritike koje često uslijede nakon Dore i dodao je kako ga to ne pogađa, jer greške se mogu svima dogoditi. 
- Onaj koga pogađaju kritike nije za pjevanje i prikazivanje u javnosti. Ja sam prije svega kantautor i najbolje sam izvodim svoje pjesme. Izložen si kritici u ovom poslu drugačije i ne može biti - poručio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije