Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lani su napravile pravi dance potres!

Veliki proljetni Cro-dance party uz Ellu Mineu i I. Bee

Cro-Dance party
Foto: PR FOTO
1/5
22.02.2016.
u 10:19

18. ožujka 2016. u Green Gold Clubu!

Proljeće je pred vratima, a Green Gold Club nakon prepunog zadnjeg partija ''Dance 90-tih'' ponovno otvara dance arenu u koju ste svi pozvani. Za one koji su propustili zadnji nastup triju dance kraljica samo ćemo dodati – imate pravo na popravni i dobro se kondicijski pripremite! Nakon zimskog sna i bogatih trpeza slijedi buđenje s najluđim partijem koji će vas vratiti u formu i vedrije raspoloženje.

Podsjetimo, prošle godine u 11 mjesecu Ella, Minea i I. Bee protutnjale su kao uragan nakon mnogo vremena pred zagrebačkom publikom. Green Gold Club pucao je po šavovima vrativši se live nastupom triju dance kraljica u 90-te, u zlatno doba dance ere. Prije više od 20 godina dance je bio trend u Lijepoj Našoj, a klubove su punili plesni hitovi ludih ritmova i lako pamtljivih tekstova. Da je tako i danas, dokazao je i prepun Green Gold Club  i to do jutra, budući da su energične dancerice zabavljale publiku do sitnih sati. Koliko je publika i danas željna raspjevanih hitova i dobre zabave, pokazala je na prvom partiju ''Dance 90-tih'' lani, gdje se moglo vidjeti mnoštvo rasplesanih posjetitelja različitih dobnih skupina, ali i različitog žanra. Uz poklonike zabavne glazbe našlo se tu i rokera koji su jednakim žarom pjevali dance hitove, pa možemo slobodno reći da dance era ponovno galopira klupskom scenom. 

Stoga, probudite se iz zimskog sna i zaplešite uz zarazne ritmove na najluđoj rasplesanoj zabavi koju je Zagreb ikada vidio – na Velikom proljetnom patiju ''Dance 90-tih'' 18. ožujka 2016. u Green Gold Clubu! Zatresite kukovima na „Šumicu“, poletite uz „Vrapce i komarce“ te  „Iza ponoći“ slobodno pustite grla jer znamo da tekstove znate!

Uz spomenute hitove, dobro će vas razdrmati i ''Good boy'', ''Nek 'se selo okrene na peti'', ''Nađi mi ritam ludi'', ''Uberi ljubicu'', ''Rano'', ''Da mu nisam dala'', ''U krvi imam te'' i mnogi drugi.

Budite dio vesele atmosfere i uz lude ritmove dočekajte jutarnje sate. Iza ponoći za vas će tu biti Ella, Minea i I. Bee i to "pojačane" energičnim  plesačicama, a i posebno za tu priliku pripremljenom dance arenom s vizualnim efektima, balončićima i, naravno, dekoriranim kazetama! Uz energične live nastupe tempo će držati rezident ekipa koja će cijelu noć puštati najveće Cro-dance hitove.

 Karte za ovaj višesatni dance trening nabavite po cijeni od 30 kn u pretprodaji putem sustava Eventim i na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 40 kn

Dress code ''antitrend'' – tko želi sportski.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije