Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Vedran Ljubenko pjesmom 'Vrijeme da se trgnem' predstavlja početak autorskog rada

Foto: Youtube Screenshot
1/6
24.10.2017.
u 19:13

Pjesma govori o prekretnicama u životu, o vremenu kad čovjek mora izabrati između određenih puteva u životu kojim će krenuti, ističe Vedran

Bivši sudionik popularnog glazbenog showa "The Voice" Vedran Ljubenko objavio je novu pjesmu "Vrijeme da se trgnem" koja predstavlja početak njegovog autorskog rada.

Kaže kako je ova pjesma, između mnogih napisanih, odabrana da najbolje upotpuni priču u kojoj se nalazi i koju je proživljavao. 

- Govori o prekretnicama u životu, o vremenu kad čovjek mora izabrati između određenih puteva u životu kojim će krenuti. Mislim da se svatko može pronaći u takvoj tematici, bilo u ljubavi, poslu, ili nečemu drugo. Napisana je za vrijeme A strane- showa u kojem sam se družio s dobrim ljudima i dobrim muzičarima, koji su mi na neki način i bili motivacija da se fokusiram i razmislim o onome što najbolje opisuje mene. Prolazio sam fazu u kojoj sam morao donijeti jako važne odluke, koje vidim da su sad potpuno ispravne - objašnjava Vedran.

Pjesmu je snimao zajedno s bendom Gruhak u kojem su Ivan Jakić (gitare) Roberto Diliddo (bass), bubanj je svirao Jan Ivelića, producent je bio Toni Butigan a master je radio Mihael Blum.

- Ovom snimkom sam najzadovoljniji do sad jer je uspješno prikazala ono što sam htio postići. Spot je snimala 2MK produkcija na lokaciji Kino Sloboda u Dubrovniku. Bila je velika strka u samoj organizaciji jer je sve bilo na vrat na nos, a najluđe od svega je bilo što smo pod stresom najbolje radili i imali najbolje ideje. Grupa Convivo je uskočila sa zanimljivim plesnim točkama i statistima. Neki detalji u spotu su meni posebno dragi, nalaze se na bini, a vjerujem da će se primijetiti i na što točno mislim. Cilj spota je kombinacija ozbiljnog sadržaja uz naravno neke pošalice u mom stilu. Jako sam zadovoljan cijelim uratkom i veselim se radu, novim pjesmama, koncertima, i svemu dobrome što se nadam da me čeka. - poručuje Vedran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije