Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera plagijat

Ovako je Vedran Ćorluka dao podršku svojoj Franki

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
05.04.2018.
u 10:27

Nogometaš je objavio na Instagramu zajedničku fotografiju s Frankom i napisao: Luda ekipa.

Tijekom vikenda, kada se pojavila afera plagijat pjesme "Crazy" kojom nas Franka Batelić predstavlja na Eurosongu, njen dečko Vedran Ćorluka nije ništa komentirao na tu temu.

Oglasio se tek jučer na društvenim mrežama i dao podršku Franki. Objavio je fotografiju na kojoj je u zagrljaju s Frankom, napisao je ''Luda ekipa'' i dodao hashtagove #crazyfranka#eurosong2018#oscarmissing#crazylazy.

 

 

O cijeloj situaciji u vezi s ''plagijatom'', za koji naš tim na Eurosongu optužuje rumunjski pjevač Guez, Franka je tijekom vikenda napisala:

''Zadnji dani nisu mi bili laki i zato vam hvala što ste mi svojom podrškom omogućili da lakše sve prebrodim. Na kraju, svaki ožiljak je lekcija. Volim vas sve i jedva čekam stati na pozornicu u Lisabonu'', napisala je tada na Instagramu.

1/16

Komentara 2

GV
golub Vaso
10:53 05.04.2018.

jadan sve skupo plaća, franka je super inteligentna samo nema onaj x faktor

MA
mare0801
20:13 05.04.2018.

zaista nema faktor x,a i dosadni su sa svojim ljubakanjima,mislim ono,on pjeva njenu pjesmu u busu nakon utakmice,tko uopća zna neku Frankinu pjesmu? Inače,kada se spomene Ćorluka,ne mogu se ne sjetiti onog cmizdrenja za nekom sisatom starletom koja ga je ostavila,pa mu je Bilić dao slobodno,dok dođe sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije