Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRIVIO MENADŽERA

Rumunjski reper se ispričao: Nikad nisam rekao da je Frankina pjesma plagijat

Franka Batelić
Foto: Screenshot
1/3
03.04.2018.
u 19:24

Iz diskografske kuće koju navodi kao matičnu tvrde da ne znaju tko je samoprozvani pjevač.

Rumunjski reper Guez nedavno je optužio Franku Batelić za plagijat pjesme 'Cray' s kojom će nastupati u Lisabonu na Eurosongu.

No, došlo je do obrata i Rumunj sad brani i krivnju oko optužbi za plagijat svaljuje na svojega menadžera. 

- Nikad nisam rekao da je Frankina pjesma plagijat. Tu cijelu priču pokrenuo je moj menadžer - rekao je reper za 24 sata te je dodao kako planira prekinuti suradnju s dosadašnjim suradnikom, no nije htio ustupiti kontakt fantomskoga glazbenog menadžera.

Iako na YouTubeu pod njegovim imenom postoji desetak pjesama, iz diskografske kuće koju navodi kao matičnu tvrde da ne znaju tko je samoprozvani pjevač. 

Franka Batelić
1/9

Komentara 12

JO
josip
21:00 03.04.2018.

koji sonjo

RK
Rodneral Križičević Rodnik
23:00 03.04.2018.

Tako će i HDZ-ovci govoriti da ne znaju tko je Andreja Plenković.

DU
Deleted user
13:48 04.04.2018.

Josip, koga to vas ????? Šta vi Hercegovci šaljete Hrvatskoj novac ? Još vas Hrvatska financira , još se nešto bunine ?!?!?!? Mršššššš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije