Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama Dore

Oglasila se i Ksenija Urličić o plagiranju pjesme s kojom idemo na Eurosong

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
03.04.2018.
u 13:57

U povijesti Eurosonga bilo je mnogo optužbi za plagijat, ali ne znam jesu li ikada ikoga izbacili

Optužbe rumunjskog pjevača Guza da pjesma "Crazy" s kojom nas Franka Batelić predstavlja na Eurosongu ima identične dionice kao njegov hit, još  uvijek se nisu smirile i glazbeni krugovi još bruje o ovoj temi. 

Oglasila se za 24 sata i Ksenija Urličić, koju zovu i mamom Dore, i rekla je: Europska radiodifuzna unija zapošljava ljude koji se brinu o sprečavanju  plagiranja. Naravno, kako bi pokrenuli istragu, pjesmu im je potrebno prijaviti. Ksenija Urličić kaže kako se treba utvrditi je li to zaista plagijat, ali dodaje i da se takve optužbe pojavljuju neprestano. 

– U povijesti Eurosonga bilo je mnogo optužbi za plagijat, ali ne znam jesu li ikada ikoga izbacili – kaže. 

1/16

Komentara 8

BM
branko.mihalic1
14:34 03.04.2018.

pjesma loša pa nevidim razlog da je neko tuži ili izbaci haha

SO
SoloHan
15:32 03.04.2018.

Koga briga za tu gej paradu

DU
Deleted user
17:04 03.04.2018.

Slastkica ima dobru pjesmu a treba vremena ovima što prelaze sa turbo folka na zabavnu ili stranu, ne ide to preko noći .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije