Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ususret 10. rođendanu omiljenog filmskog kanala

Klasik TV
Foto: Klasik TV
30.08.2020.
u 09:10

Serije Inspektor Vinko i Kapelski kresovi te ciklus filmova Mire Furlan, a uskoro i prelazak na emitiranje u formatu 16:9 HD

Svi oni koji vole domaće filmove i serije znaju da ih 24 sata dnevno mogu pronaći na Klasik TV-u, i to već gotovo deset godina. Uz legendarne naslove s ovih prostora program obiluje filmovima novijeg datuma, serijama i odličnim dokumentarcima. Ususret 10. rođendanu, kojega slavi u listopadu, Klasik TV prikazuje ciklus filmova Mire Furlan te serije Kapelski kresovi i Inspektor Vinko, a novost je i da uskoro prelazi na emitiranje u formatu 16:9 HD, što će za gledatelje značiti čišću sliku i vrhunsko TV iskustvo.

Mira Furlan ostala je zapamćena po brojnim ulogama, kako u kazalištu, tako i na filmu, a od 7. rujna ponedjeljkom navečer na Klasik TV-u mogu se pogledati društveno angažirani Novinar iz 1979. u režiji Fadila Hadžića (7. 9., 22:55), melodrama Rajka Grlića iz 1985. Za sreću je potrebno troje (14. 9., 22:30), Diši duboko, film Dragana Marinkovića iz 2004. o ljubavi dviju žena (21. 9., 22:35) i Pismo-glava, komična drama Bate Čengića iz 1983. (28. 9., 23:25)

Antologijska serija Inspektor Vinko redatelja Kreše Golika premijerno na Klasik TV-u kreće 14. rujna, a prikazivat će se svakodnevno u 20 sati. Uz Ivicu Vidovića, koji tumači naslovnu ulogu, u njoj igra i nedavno preminula Zoja Odak. Čuveni Kapelski kresovi, serija o partizanima Gorskog kotara, nastavlja u istom terminu od 22. rujna.

Trenutno su na programu i humoristične serije Porodično blago i Ljubav, navika, panika, a u listopadu slijedi rođendanski program. Ako ga još nemate, kanal možete zatražiti kod svog operatera u nekom od dostupnih TV paketa. Raspored je dostupan na www.klasiktv.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije