Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nasjedajte

Upozorenje iz tima Marka Perkovića Thompsona: Šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate

Milenijska fotografija Šime Strikomana povodom obljetnice prve objave pjesme bojna Čavoglave
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
03.01.2024.
u 17:42

Menadžment našeg glazbenika upozorava obožavatelje na sve veću pojavu grupa i stranica na društvenim mrežama koje bez dozvole koriste ima i prezime poznatog glazbenika te ih mole da ne nasjedaju na upite i objave s lažnih profila

Brojne poznate osobe sve su češće žrtve krađe identiteta na internetu, a sada su na to upozoreni i obožavatelji Marka Perkovića Thompsona čiji je menadžment na njegovoj službenoj Facebook stranici objavio kako se pojavio sve veći broj stranica i grupa na društvenim mrežama koje u svojim nazivima koriste ime poznatog pjevača. 

- Dragi prijatelji i poštovani mediji, kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari... Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja. Takve blokiramo kada ih primijetimo ali nažalost neki naši fanovi u međuvremenu i nasjednu. - napisali su na početku objave iz tima Marka Perkovića Thompsona. 

VEZANI ČLANCI

Zamolili su njegove obožavatelje da ne nasjedaju na takve kontakte, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P.Thompsona.

- Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici, a to su na Facebook https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/ i na Instagramu https://www.instagram.com/thompson_hr/. Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima - napisali su iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona.

VIDEO Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

 

Komentara 1

SL
slavenZadravec
21:07 03.01.2024.

Hvale vrijedna objava. Ne treba nasjedati na prijevare pod imenom Marka Perkovića. Ti ljudi žele samo lako zaraditi na nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije