Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hana Cigoj

Kći Nikoline Pišek doživjela sudar: Nije mogla vjerovati kako je počela 2024. godina

Foto: Instagram
1/21
03.01.2024.
u 11:52

Kći voditeljice Nikoline Pišek, Hana Cigoj doživjela je sudar, a sve je podijelila na svojem Instagram profilu

Najstarijoj kćeri televizijske voditeljice Nikoline Pišek, Hani Cigoj nova 2024. godina nije započela onako kako je očekivala. Mlada liječnica, koja je nedavno magistrirala u Engleskoj, na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako je doživjela lakši sudar. "Sretan početak Nove godine i vama", napisala je lijepa brineta na Instagram profilu. Prije te fotografije podijelila je još jedan simboličan citat. "Već sam sve zabrljala, 2025. će biti moja godina sigurno", dodala je mlada Hana. 

Hana je najstarija kći Nikoline Pišek, a koju je dobila s novinarom Markom Cigojem. Hana inče živi u inozemstvu, a u sretnoj je vezi s Banjalučaninom Andrejem Ivanišem. Zagrepčanka ima 26 godina te je završila 15. gimnaziju u Zagrebu te studij medicine u Edinburghu. Sa svojim Andrejem u vezi je više od tri godine, a detalje i zajedničke lijepe trenutke dijele na Instagramu. 
Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiju koju je dobila s pokojnim trgovcem umjetnina Vidojem Ristovićem. Malo tko zna da Hana zapravo ima dva imena, a atraktivna voditeljica jednom prilikom objasnila je kako su ona i njezina sestra Una Sofija dobile imena.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

– Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćeri bila sam malo neodlučna. Una mi se sviđalo otprije. Odmah poslije prvog djeteta poželjela sam dati to ime drugoj kćeri ako je bude – otkrila je svojedobno voditeljica. 

Podsjetimo, Hanin pokojni očuh Vidoje preminuo je 8. svibnja u 44. godini pod čudnim okolnostima, a sve se dogodilo zbog zatajenja srca. Nikolina je tada bila neutješna, no uzdignuto je zbog mlađe kćerkice odlučila krenuti dalje. Nikolina i srpski povjesničar umjetnosti vjenčali su se 2013. godine. Zajedno su dobili Unu Sofiju, a on iz prvog braka ima i kćer Mateu. 

 

VIDEO: Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

Komentara 7

RO
romobil
14:44 03.01.2024.

Ko je ova?

DU
Deleted user
17:23 03.01.2024.

Jako bitno za hrvatsku javnost.Nećemo radi ove vijesti moći spavati !!

KB
k.brijeg
13:16 03.01.2024.

Velika vijest za Hrvatsku, a koliko skuplji život u Novoj godini ništa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije