Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radijska emisija

Upoznajte nove Jacquesove i Indirine natjecatelje u showu „The Voice“!

Jacques Houdek
Foto: PR FOTO
10.02.2015.
u 16:52

Radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki predstavio nove Jacquesove i Indirine natjecatelje.

U četvrtoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" mentor Jacques Houdek u svoj tim je odabrao još dvije natjecateljice – Antonelu Đinđić i Anu Cerovac. Mentorica Indira Levak svom je timu također dodala dvoje natjecatelja – Svena Pfeifera i Samantu Bučaj.

Njih je jučer u posebnoj radijskoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija predstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki. Snimku emisije možete poslušati ovdje!

Podsjećamo, mentori u showu "The Voice" -  Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak - od gotovo stotinu natjecatelja tijekom audicija u svoj tim biraju po 12 pjevača. Nakon četvrte emisije audicija u Jacquesovom i Indirinom timu ostala su samo po tri slobodna mjesta. Iduće subote saznat ćemo tko će ta mjesta popuniti. Ove srijede i petka na Drugom programu Hrvatskog radija predstavit će se natjecatelji koji su ove subote zaslužili mjesto u timovima mentora Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka, uz posebne goste komentatore.

Antonela Đinđić 

18-godišnja Antonela Đinđić učenica je VII. gimnazije u Zagrebu. Glazbom se bavi otkad ju je majka upisala na jedan dječji zbor. U srednjoj školi upisala je Rock akademiju koju i dalje pohađa, a bavila se i plesom i glumom. Pjeva isključivo glazbu koja joj je izazov i koja je nadahnjuje. Pjevački uzori su joj Oliver Dragojević i Whitney Houston.

Ana Cerovac

Ana Cerovac ima 30 godina i živi u Rijeci. Po zanimanju je učiteljica razredne nastave, no trenutačno radi u jednom restoranu. Glazbom se bavi od djetinjstva. Ispočetka je bila članica školskih zborova, a potom i vokalne skupine Putokazi. Pjevala je u pop rock bendu DNA s kojim je i snimila album “Naša priča”. Od glazbe voli žešći rock i metal, a od pjevačkih uzora ističe Alanis Morissette.

Sven Pfeifer

Sven Pfeifer ima 27 godina i živi u Samoboru. Po struci je profesor violine, a trenutačno u osnovnoj školi predaje glazbeni odgoj. Pjevanjem se aktivno bavi dvije godine i izvodi hip hop i R’n’B glazbu. Imao je više nastupa u zagrebačkim klubovima te je surađivao s Renmanom na njegovu albumu.  Voli slušati Johna Legenda i Josha Grobana. Najveći glazbeni uzor mu je Dino Dvornik čiju energiju i osobnost uspoređuje s Mozartovom.

Samanta Bučaj

18-godišnja Samanta Bučaj u Bjelovaru pohađa srednju školu, ali inače je iz Velike Pisanice gdje se kao djevojčica počela baviti pjevanjem u crkvenom zboru. Dosad je pjevala na raznim humanitarnim koncertima, a članica je školskog benda. Najviše voli izvoditi jazz i blues jer kaže da u takve pjesme može unijeti najviše osjećaja. Pjevački uzor joj je Jessie J koja je očarava nastupima uživo.

>>Zaručnici iz Rijeke konkurencija su jedno drugome u showu The Voice

>>Massimo: Natjecateljima showa 'The Voice' predstoji težak put

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije