Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska emisija

Massimo: Natjecateljima showa 'The Voice' predstoji težak put

Massimo
Foto: Filip Trezner
04.02.2015.
u 11:18

Massimo je danas na Drugom programu Hrvatskog radija komentirao show 'The Voice'

Današnji gost komentator u posebnoj radijskoj emisiji o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" bio je Massimo Savić. Komentirajući natjecatelje, priznao je da su ga iznenadili svojim pjevačkim sposobnostima.

"Ja definitivno u njihovim godinama, pogotovo kod mladih izvođača, nisam imao takvu kontrolu glasa kakvu generacije danas imaju", rekao je i pohvalio ovaj show koji daje priliku nekim novim talentima.

Također je uputio savjet mladim pjevačima koji se, po njemu, previše oslanjaju na engleski jezik. Smatra da bi trebali doći do toga da budu uvjerljivi pjevajući na hrvatskom jeziku. "Oni će raditi u ovoj zemlji, oni se predstavljaju ovoj zemlji", rekao je i dodao da im predstoji težak put, prvenstveno dokazivanja na hrvatskom jeziku.

Danas su predstavljeni i natjecatelji koje je u drugoj emisiji "The Voicea" u svoj tim odabrao mentor Ivan Dečak – Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić i Nicole Vidak.

Cijelu današnju emisiju poslušajte samo na Večernji.hr!

Poslušajte što je natjecateljima 'The Voicea' poručio Massimo Savić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije