Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radijska emisija

Upoznajte nove Jacquesove i Dečakove natjecatelje

dečak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
16.02.2015.
u 09:58

Na Hrvatskom radiju predstavljeni posljednji Jacquesovi i Dečakovi natjecatelji u showu 'The Voice'

U petoj emisiji showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', posljednjoj emisiji audicija, popunjeni su mentorski timovi.

Egon Marić, Ema Gagro i Melanie Malike Acorlor postali su dijelom tima mentora Jacquesa Houdeka, dok su Iva Gortan i Mahir Kapetanović došli u tim mentora Ivana Dečaka.
Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija predstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki.

Snimku emisije možete poslušati ovdje!

Ove srijede u 9:35 sati na Drugom programu Hrvatskog radija moći ćete čuti predstavljanje kandidata koji su popunili timove mentorice Indire Levak i mentora Tonyja Cetinskog. U petak će biti emitirana posebna emisija posvećena dvobojima, uz komentare stručnih suradnika mentora koji su vrlo bitni u pripremi natjecatelja za tu vrlo zanimljivu i važnu fazu natjecanja.

 

Iva Gortan

Iva Gortan ima 23 godine i dolazi iz Pazina. Studira psihologiju, a u slobodno vrijeme volontira u raznim udrugama. Pohađala je glazbenu školu, gdje je svirala violinu, a pjevanjem se počela baviti na nagovor svojeg profesora. Od srednje škole, tijekom turističke sezone nastupa s bendom. Obožava Radojku Šverko i Josipu Lisac, a uzori su joj i jazz-dive poput Nine Simone, Elle Fitzgerald i Sare Vaughan.

Mahir Kapetanović

23-godišnji Mahir Kapetanović živi u Zagrebu. Još u osnovnoj školi shvatio je da se želi baviti glazbom. Neko vrijeme bio je član skupine Bad Mushrooms, a primarni bend mu je The End. Već je dvije godine  član glazbeno-scenskog ansambla Medley Teatar i nastupa u rock-mjuziklu Antigona. Kaže kako nema uzore, već ističe bendove koji su utjecali na njegovu glazbu: Nirvanu, The Doors, Alice In Chains, The Beatles, Led Zeppelin.

Egon Marić

24-godišnji Egon Marić živi u Slavonskom Brodu. Nekoć se bavio skateboardingom, no zbog ozljede je s time prestao i odlučio svirati gitaru. Pjevati je počeo prije tri godine i shvatio da mu je pjevanje veća strast od sviranja. Dosad je pjevao samo s prijateljima, na željezničkom kolodvoru u svojem gradu. Među glazbene uzore ubraja Roberta Planta, Jima Morrisona, Johna Newmana i Jamesa Arthura.

Ema Gagro

28-godišnja Ema Gagro dolazi iz Malog Lošinja, a već neko vrijeme živi u Zagrebu. Na sate pjevanja krenula je dok je kratko vrijeme živjela u SAD-u. Gostovala je na albumu slovenskoga glazbenika Mihe Guština Guštija. Sudjelovala je u mjuziklima Crna kuća i Footlose, a članica je i zbora Izvor. Među omiljene glazbenike ubraja Earth, Wind & Fire, Erykah Badu, Whitney Houston i Mariah Carey.

Melanie Malike Acorlor

19-godišnja Melanie Malike Acorlor rođena je u Zagrebu. S obitelji je neko vrijeme živjela u Gani te u Bihaću. Studira tekstilni i modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. U osnovnoj školi počela se baviti suvremenim plesom, a voli slikati i crtati. Ipak, najbolje se  izražava glazbom. Neko vrijeme bila je članica zbora. Glas Jeffa Buckleya smatra nevjerojatnim, a jako voli i glazbu Kida Cudija i Jimija Hendrixa.

>>Upoznajte nove kandidate Ivana Dečaka u showu "The Voice"

>>Upoznajte nove kandidate Tonyja Cetinskog u showu "The Voice"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije