Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska emisija

Upoznajte nove Indirine i Tonyjeve natjecatelje u showu 'The Voice'!

The Voice
Foto: dario njavro
06.02.2015.
u 13:19

Na Drugom programu Hrvatskog radija predstavljeni su novi natjecatelji mentora Indire i Tonyja

Ivan Županović i Tomislav Užarević novi su pjevači u ekipi mentorice Indire Levak, dok su Jure Brkljača i Iva Ajduković za mentora odabrali Tonyja Cetinskog. Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji posvećenoj showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" predstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki.

Snimku emisije možete poslušati samo na Večernji.hr!

Ovime završava predstavljanje natjecatelja koji su svoja mjesta u mentorskim timovima dobili u trećoj emisiji showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“. Podsjećamo, Jacques, Tony i Ivan usvojim timovima za sada imaju po sedmero natjecatelja, dok ih Indira ima osmero. Svaki mentor tijekom audicija treba kreirati ekipu od po 12 pjevača. Više o kandidatima iz idućih emisija showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ možete saznati ponedjeljkom, srijedom i petkom na Drugom programu Hrvatskog radija u 9:35 sati, te ekskluzivno na Večernji.hr.

Poslušajte što Indirini i Tonyjevi natjecatelji kažu o sebi

Ivan Županović

Tridesetčetverogodišnji Ivan Županović živi u Zadru. Otac je troje dece, a glazbom se ozbiljnije počeo baviti prije 10-ak godina kada je dobio poziv da postane pjevačem poznate zadarske grupe Forum. U posljednje vrijeme češće nastupa s grupom Calypso. Kao solist nastupio je na Zagrebačkom festivalu i na Festivalu dalmatinske šansone Šibenik. Od glazbenih uzora na prvom mjestu mu je Stevie Wonder, a obožava i Arsena Dedića.

Tomislav Užarević

Tomislav Užarević, koji ima 28 godina, živi u Đakovu. Po zanimanju je menadžer prodaje, no odlučio je dati otkaz i posvetiti se samo glazbi. Bio je članom jednog zbora, kao i nekoliko kulturno-umjetničkih društava. Trenutačno ima akustični duo Acoustic Souls s kojim izvodi i obrade i autorske pjesme, a snimili su i album. Najdraži su mu glasovi starijih izvođača koji su, kako kaže, pjevali sa srcem.

Jure Brkljača

Jure Brkljača, 20-godišnji Zadranin, potječe iz glazbeničke obitelji od koje je naslijedio ljubav i interes prema glazbi. Kad se ne bavi glazbom, trenira krav magu, izraelsku borilačku vještinu. Jure se prijavio na The Voice jer ovo natjecanje smatra najboljim načinom da ostvari glazbeni san. Pjevački uzori su mu Oliver Dragojević i Toše Proeski.

Iva Ajduković

Iva Ajduković, 28-godišnja Sinjanka, svoj prvi nastup imala je sa samo sedam godina. Tada se prijavila na natjecanje “Mikrofon je vaš” na kojem je dugi niz godina pobjeđivao jedan dječak. Iva je odlučila prekinuti taj niz i – uspjela. Kao dijete je također nastupila na Turbo Limach Showu, a sa 16 godina je u kazalištu Komedija pjevala u mjuziklu “Kosa”. Svoju glazbenu budućnost vidi u pop rock vodama.

>> Massimo: Natjecateljima showa 'The Voice' predstoji težak put

Komentara 1

Avatar etnaanbama
etnaanbama
14:53 06.02.2015.

Gluplja emisija takve vrste nije prikazivana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije