Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brent Ray Fraser

Umjetnik koji je šokirao u 'Supertalentu' polugol rolao oko katedrale

Foto: Instagram
1/10
02.10.2018.
u 13:35

Brenta ste u nedjelju mogli vidjeti u „Supertalentu“ Nove TV kako penisom slika člana žirija Davora Bilmana

Brent Ray Fraser, koji je pokazao svoje umijeće slikanja penisom u „Supertalentu“, na društvenoj mreži objavio je video iz vremena dok je boravio u Zagrebu zbog snimanja showa.

U videu se obučen samo u minijaturne hlačice i na koturaljkama, podsjećajući na pornozvijezde sedamdesetih godina prošlog stoljeća, snima ispred zagrebačke katedrale dok ga šokirani prolaznici gledaju. Kanadski umjetnik u jednom trenutku mahnuo je kameri i sa smiješkom se na koturaljkama provozao kroz folklornu skupinu koja je u tom trenutku izvodila tradicionalne plesove.

 

 

 

 

 

Ovaj kontroverzni konceptualni umjetnik snimio je i kadrove kipa Blažene Djevice Marije i fontanu pred katedralom. Nije slikao, ali je zato pokazao svoje umijeće vožnje na koturaljkama dok se u pozadini čuju folklorne pjesme. Brent je postavio i video iz hotela u kojem je odsjeo u Zagrebu. U malom filmu tako njegovi pratitelji mogu vidjeti buđenje, doručak, istezanje i vježbanje u ubrzanom ritmu.

Podsjetimo, Brenta ste u nedjelju mogli vidjeti u „Supertalentu“ Nove TV kako penisom slika člana žirija Davora Bilmana. Prošao je dalje u showu.

Komentara 64

SO
SoloHan
13:50 02.10.2018.

Kod da mi nemamo svojih homoseksualaca nego trebamo uvozit belosvetske

DO
dom7
13:48 02.10.2018.

Zašto ovako bolesna osoba nije zaštićena jer zdrav um se tako ne ponaša....

BA
Barba1980
14:40 02.10.2018.

Zašto maltretirate javnost sa ovim likom. Večernji list je nekada bio ozbiljna novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije