Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna tehnika

Bilman otkrio gdje drži portret iz Supertalenta i što na ovo kaže M. Tomčić

Foto: Nova TV
1/13
01.10.2018.
u 12:50

Brent Ray Fraser svojim spolovilom nacrtao je portret člana žirija Davora Bilmana, a taj portret sada krasi zid u Bilmanovu uredu

Brent Ray Fraser u Supertalentu sinoć je napravio show kakav nismo nikada vidjeli na našim televizijama.

Svojim spolovilom nacrtao je sliku, a na slici je bio portret člana žirija Davora Bilmana. Nakon nastupa sliku je darovao Bilmanu kojeg su obožavatelji bombardirali pitanjima što je napravio sa slikom i gdje se nalazi.

Na Instagram storyju objavio je odgovore na pitanja znatiželjnih gledatelja. Napisao je kako portret sada krasi zid u njegovu uredu, a na pitanje je li dodirnuo sliku, kazao je da  je to učinio kad se boja osušila.

 

 

Gledatelji su pitali i što bi se dogodilo da je nacrtao članicu žirija Martinu Tomčić, a Bilman je odgovorio da bi i on volio doznati što bi se tada dogodilo. Pitali su i što je Martina komentirala poslije nastupa Brenta Raya Farsera, a Bilmanov odgovor glasio je:

– Šok i vjeverica.

Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

 

Komentara 25

AN
AnteizmalogZGa
13:14 01.10.2018.

Sve ovo je ....šou...biznis....ili ....po Hrvatski ....pederluk u režiji Nove TV-e!!!!! Ma neka svatko ima svoj stav i svoj seksuaalni imidž i svoje opredjeljenje, ali molim vas ....na javnoj TV....koju gledaju ....zajedno baka....mama ....deda......teta.....malodobna djeca....?!!!"!!Pa zar je moguće da nana to ne reagiraju državne institucije?!!!!

DI
Diesel
15:38 01.10.2018.

Nacrtati covjeka kur*cem i to zvati umjetnost, show ili vec kako? Pa to je za ukora, za klecanja na kukuruzu, za stajanja u kutu,......za spomeniti mu se obitelji i rodbine!

SI
Sirmen80
14:58 01.10.2018.

Ovde kod nas u banistanu ovakve stvari su sasvim u redu i preporučljive,možda dođe neko ko bude s ku--em vladu sastavil pa čemo biti više prosparitetni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije