Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe 2017.

Spektakularna pozornica ove godine je duga 70 metara i visoka 18 metara

Foto: Pixsell
1/15
07.07.2017.
u 18:17

Ove godine imamo jednu dodatnu etažu VVIP-a na Zapadnoj tribini što znači da ćemo imati pet platformi na zapadu i četiri na istoku, otkrio nam je Marin Grubišić

Na Poljudu već uvelike traju radovi na uređenju stadiona za petu po redu Ultra Europe koja će se održati od 14. do 17. srpnja.

Danas smo dobili priliku slikati postavljanje stagea s kojeg će glazbu puštati Ultrini headlineri poput Davida Guette, Armina van Buurena, Martina Garrixa, Hardwella, Tiesta, Afrojacka... O tome kakav će biti ovogodišnji stage ali i kako će izgledati stadion razgovarali smo s Marinom Grubišićem i tvrtke MPG Live, hrvatskog partnera Ultra Worldwide. 

- Ovogodišnji stage je dug 70 metara, a visok 18 metara. Napravljen je po američkom dizajnu, odnosno, od strane šefa produkcije Ultra Worldwide, rekao nam je Marin a nas je zanimalo i kakvo će biti ozvučenje te videozid. - O snazi je teško govoriti pošto ista varira u određenoj fazi nastupa, ali možemo potvrditi da ćemo montirati 200 kutija sa ozvučenjem. Videozida će biti u totalu 500m2 s time da imamo ove godine i dodatna tri videozida na samom travnjaku, kaže.

Zanimalo nas je i hoće li biti još promjena na stadionu. - Ove godine imamo jednu dodatnu etažu VVIP-a na Zapadnoj tribini što znači da ćemo imati pet platformi na zapadu i četiri na istoku. Da, nešto takvog tipa ćemo imati i pored resistance stage-a, rekao je Marin iz MPG Live. A što je s vatrometom? - Tako je i ove godine, a ono što mogu u ovom trenutku potvrditi jest da ćemo ga imati 30% više nego lani. Naravno, neke količine se nadodaju i na dnevnoj bazi kada krene festival zbog posebnih zahtjeva DJ-eva koji nastupaju tu večer, govori Marin Grubišić. Nama je upalo u oko i da se na Poljudu skida travnjak. Znači li to da 'Bili' nakon Ultre dobivaju novi teren?

- Tako je, Hajduk je u dogovoru sa Ultra Europe pristupio skidanju travnjaka sa glavnog terena i preseljenju istog na pomoćni teren. Odmah po završetku festivala Ultra kreće sa skidanjem i razmontiranjem svih elemenata koji će biti na pokrovu tog dijela, a sve prema dogovoru sa tehničkom službom HNK Hajduk, kako bi se odmah u ponedjeljak krenulo sa postavljanjem novog travnjaka, rekao nam je Marin Grubišić.

Komentara 5

Avatar dras32
dras32
00:07 08.07.2017.

Iskrena sućut okolnim stanarima, zbog buke od "glazbe" i zapišanog i zapovraćanog okoliša. Ali šoldi su šoldi, nekad treba malo i istrpit.

SA
SamoMalo
18:40 09.07.2017.

Marketing Styrie osigurava si besplatne karte. Placeni oglas, tako bi trebalo pisati.

Avatar fuzzy
fuzzy
23:42 07.07.2017.

"... Nama je upalo u oko i da se na Poljudu skida travnjak..." (Ispravno bi bilo: "... zapalo za oko...". Što ili tko je "Stage"? Ima u članku još jezičnih i pravopisnih bisera. Ionako mizerna kakvoća članaka i ponuđenih informacija je vrlo naglašena još mizernijim poznavanjem hrvatskog jezika i pravopisa tzv. "novinara". Dno dna hrvatskog novinarstva. Gospodine Vitas, natrag u drugi razred pučke škole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije