Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivni festival

Ulaznice za 2nd Biggest Little Rock Festival u Hard Placeu kreću u prodaju

Hard place
Foto: PR FOTO
1/3
24.03.2015.
u 10:57

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme jer je broj ograničen na 666 ulaznica

U utorak 24.03. TOČNO U PODNE kreću u prodaju ulaznice za 2nd BIGGEST LITTLE ROCK FESTIVAL! Dnevna ulaznica za ovaj ekskluzivni festival može se nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok je cijena festivalske ulaznice 100 kuna! Zbog velikog interesa i strogo ograničenog broja ulaznica one kreću u prodaju točno u 12 sati na tri prodajna mjesta – klub Hard Place (ulica hrvatske bratske zajednice 4), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13).

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme jer je broj ograničen na 666 ulaznica i samo će najbrži i najsretniji moći prisustvovati ovogodišnjem izdanju Najvećeg Malog Rock Festivala!

Četvrtak 16.04.
BREAKDOWN (Zabok)
BAD MUSHROOMS (Zagreb)
OPĆA OPASNOST (Županja)

Petak 17.04.
EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS (Zagreb)
GRETTA (Zagreb)
BAMBI MOLESTERS (Sisak)

Subota 18.04.
OPAKI JAHAČI VATRENIH RIFOVA IZ PAKLA (Karlovac)
DIK O' BRAZ (Samobor)
ZADRUGA (Zabok)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije