Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao kod nje

Uhvaćeni su! Krije svoj ljubavni život kao zmija noge, a sada su je paparazzi ulovili kako se ljubi sa slavnim reperom

Foto: profimedia
1/7
03.01.2021.
u 22:00

Njih dvoje godinama su prijatelji, ali stvari su postale ozbiljne nakon što je Rihanna prekinula sa svojim dečkom, milijarderom Hassanom Jameelom 17. siječnja 2020. Istog dana, Rihanna i A$AP uhvaćeni su u New Yorku.

Slavna barbadoška pjevačica Rihanna čini se kako je napokon uhvaćena u strastvenom poljupcu s novim dečkom A$AP Rockyjem. Naime, paparazzi su ih uhvatili kako zajedno uživaju na odmoru tijekom božićnih praznika, na njezinom rodnom Barbadosu.

Britanski mediji ekskluzivno su prenijeli kako su vezu započeli u siječnju ove godine, no ovo je prvi put da su ih uhvatili kako izmijenjuju nježnosti. Par je viđen kako uživa na krstarenju s društvom, prije nego što je pjevačica uskočila u jet-ski avanturu s popularnim reperom. Rihanna je nosila kratku blistavo zelenu haljinu sa zlatnim nakitom, dok je A$AP bio u kupaćim gaćama i bijeloj majici. Paparazzi su za britanski The Sun uhvatili popularni dvojac u strastvenom poljupcu na jahti. 

Foto: profimedia

Njih dvoje godinama su prijatelji, ali stvari su postale ozbiljne nakon što je Rihanna prekinula sa svojim dečkom, milijarderom Hassanom Jameelom 17. siječnja 2020. Istog dana, Rihanna i A$AP uhvaćeni su u New Yorku. 

“Tijekom tog putovanja u New Yorku dijelili su hotelski apartman. Međutim, Rihanna nerado stavlja etiketu na njihov odnos toliko brzo nakon Hassana", rekao je izvor za medije.

Foto: profimedia

“Zaista uživaju u međusobnom društvu i jedno drugome olakšavaju posao. Rihanna trenutno razmišlja ima li budućnosti s reperom i samo se zabavlja", dodao je.  Izvor je također otkrio kako su ona i Hassan prekinuli nakon tri godine jer su im se "životi previše razlikovali i bilo je teško održavati vezu". No, Rihanna je uskoro svog dugogodišnjeg prijatelja predstavila u kampanji za Fenty Skin.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
22:11 03.01.2021.

Auuuu, jako bitna vjest !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije