Naslovnica Showbiz Zvijezde

Udajom za princa poznata glumica mora napraviti veliku žrtvu

Glumica Meghan Markle udajom za britanskog princa morat će se pridržavat brojnih pravila kraljevske obitelji i mora se odreći glume
23. rujna 2017. u 10:47 1 komentara 11471 prikaza
Meghan Markle
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Otkako je i u javnosti potvrdila svoju vezu s princom Harryjem glumica Meghan Markle pod budnim je okom javnosti i kraljevske obitelji, ali ne  samo ona nego i njeni prijatelji i obitelj.

Melita Fabečić Kraj braka Naša misica i ukrajinski bogataš više nisu zajedno?

Ako postane britanska princeza 36-godišnja glumica morat će se pridržavati brojnih pravila koji će joj promijeniti život, a jedno od tih pravila je  nalaže kako članovi kraljevske obitelji ne smiju promovirati proizvode i ne smiju sudjelovati u javnom djelovanju u komercijalne svrhe.

To bi  značilo da se Meghan mora odreći glume jer će njena jedina uloga postati ona uloge princeze. Da su pravila kraljevske obitelji stroga i da ih se  treba pridržavati svjedoče i njeni prijatelji, točnije glumac Patrick J Adams koji s Meghan glumi u seriji "Face".

On je nedavno na Instagramu objavio fotografiju sa seta na kojoj je u društvu Meghan i ubrzo je fotografiju izbrisao.  Meghan od travnja ove godine nije aktivna na Instagramu i ne objavljuje privatne fotografije. 

Atraktivna Lijepu Dubrovkinju Aneli susjedni mediji prozvali su balkanskom Kim Marin Čilić i Kristina Milković Uskoro svadba Marin Čilić i Kristina Milković čekaju prvo dijete? Fotke s plaže Kim Kardashian kritike je shvatila ozbiljno, više nema ni traga celulitu
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • fobos:

    Da postane princeza odrekla bi se ona i bubrega. A kad s princom dobije dijete,a ono mali crnac s riđavom kosom 🤣🤣🤣