Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra 2015.

U Split za vikend stiže 180 tisuća gostiju

ultra party vlak
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/17
10.07.2015.
u 17:00

Treće izdanje festivala privuklo je posjetitelje iz 130 zemalja svijeta

U Splitu je ludnica, Poljud očekuje tisuće posjetitelja, a cijela priča nema veze s Hajdukom. Danas, naime, počinje treće izdanje Ultra Europe Festivala koje je svoju uvertiru imalo već sinoć u Giraffe Klubu u Splitu. Organizatori očekuju oko 180 tisuća obožavatelja elektroničke glazbe, i to iz 130 zemalja svijeta.

Jole jedva čeka početak

Glazbeni spektakl na kojem će nastupati stotinjak DJ-eva pretvorio se u jedno od najvažnijih sezonskih događanja u Dalmaciji koje ne propuštaju ni poznate osobe. Naši celebrityji već su prijašnjih godina uživali u satima vrhunske glazbe, a isto će biti i ove godine... Popularni Joško Čagalj Jole kaže da s nestrpljenjem čeka festival jer ga očekuje vrhunska zabava. A ove godine u Split dolazi i poznati svjetski bloger Bryanboy koji piše o modi i putovanjima. S obzirom na to da ga samo na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi, nema sumnje da će njegove objave Hrvatskoj biti i više nego dobra reklama. Besplatna reklama.

Zabava u vlaku

A što se tiče samog festivala, za sve one koji se nisu na vrijeme informirali sljedeći reci će biti i više nego korisni.

Na Poljud se može ući poslije 17 sati, a do njega se dolazi javnim prijevozom ili taksijem. Za sve partijanere kojima tulum od kasnih do ranih jutarnjih sati nije dovoljan dobra je vijest da će se na Zapadnoj obali odražavati dnevni partyji, što znači da vam izlazak može trajati i 12 sati. Pri ulasku na Poljud bit će rigorozne mjere osiguranja, a ulazak bez narukvice koja vrijedi za sva tri dana festivala neće biti moguć. Alkohol, voda, hrana... ne mogu se unositi na Poljud pa ćete to sve to kupovati unutar stadiona.

Ove godine organizatori su se pobrinuli i da onima koji iz Zagreba putuju u Split bude zabavno pa je tako u četvrtak navečer s Glavnog kolodvora u metropoli krenuo Ultra Party Vlak.

>>Ovogodišnja Ultra počinje nastupom legende elektronske glazbe

>>Zvijezda svjetske modne scene Bryanboy dolazi partijati na festival Ultra Europe

Komentara 1

LA
LANA555
23:53 10.07.2015.

A kolko ce ju novaca zaradit na mladima i drzava a i dalmatinci.Nabili cjenu da je to prestrasno.Bas mihi je zao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije