Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke stižu

U nesreći skoro izgubio život, uslijedio je i razvod, a sada se pohvalio sretnom vijesti!

Foto: Instagram
1/6
24.06.2019.
u 10:20

Srpski pjevač Darko Lazić ima razloga za slavlje. Nakon svih nedaća koje su ga zadesile stižu lijepe vijesti.

Srpski pjevač Darko Lazić u ranim jutarnjim satima postao je otac. Njegova zaručnica Marina Gagić na svijet je donijela dječaka, a sretnu vijest ponosni je otac odmah podijelio na društvenim mrežama otkrivši pri tome i moćno ime koje su nadjenuli sinu.

- Draga naša obitelji, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7 sati i 15 minuta na ovaj svijet je došao naš mali anđeo, naš sin Aleksej . Želimo ovu radosnu vijest podijeliti s vama i veliki pozdrav - napisao je Lazić kojeg su obožavatelji odmah u komentarima zasuli čestitkama.

Inače, Aleksej na grčkom jeziku ima značenje 'zaštitnik ljudi' pa ni ne čudi da ga je Lazić nadjenuo sinu nakon svih nedaća koje su ga zadesile. Prvotno se razveo od supruge Ane Sević s kojom ima četverogodišnju kćer Lorenu, a nedugo nakon toga skrivio je prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen. Iako prognoze u početku nisu bile optimistične pjevač se dobro oporavio, a sada nakon prinove sa zaručnicom planira i vjenčanje.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:18 24.06.2019.

A tko je pak taj da zaslužuje biti na naslovnici bečernjih nobocti?

OV
Ovozemaljski
12:35 24.06.2019.

Darko Lazić? Ne vjerujem ni da su u Srbiji čuli za njega i da pišu o njegovoj prinovi, ovo postaje Večernji Balkanik Ultra Trash!

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
16:51 24.06.2019.

Ali mislim stvarno. Ako je tak eto želim svima najbolje. Ali bi molil novine odnosno uredništvo nek nam objasne po čemu je ovo za vijest u Večernjem listu. Ja sam mislil sa ste malo ozbiljnije novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije