Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
folk pjevač

Pjevač je u bolnici saznao da mu je djevojka trudna i da ga želi ostaviti

Foto: Intagram
1/7
22.11.2018.
u 16:14

Iako je možda najteža odluka u njezinom životu, bila je neizbježna - rekao je prijatelj te dodao kako roditelji pjevača u potpunosti razumiju njezinu odluku

Srpskom folk-pjevaču Darku Laziću stanje se još nije popravilo, no doznao je da će postati otac po drugi put, donosi Kurir. 

Njegova zaručnica Marina Gagić navodno je trudna, a vijest o trudnoći je prema pisanju srpskih medija potvrdila i Lazićeva mama Branka.

- Kako ste to saznali kad nitko ne zna osim nas? Istina je, Marina je trudna. Presretni smo svi, što drugo da vam kažem? I Darko i svi mi - rekla je oduševljena majka

Kako govori izvor blizak paru, Marina je Laziću već rekla za trudnoću.

- Marina je počela plakati kad je saznala da je trudna, nije mogla vjerovati što čuje i što se događa. Naravno, odmah je vijest javila svojoj i Darkovoj obitelji.  Darko je plakao i smijao se u isto vrijeme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, ljepšu vijest nije mogao čuti. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vjetar u leđa da se bori da se što prije oporavi - rekao je izvor za srpske medije.

Ovih dana nagađalo se i da ga zaručnica namjerava ostaviti.

- Danima ne ide u posjetu Darku. Teško joj je gledati ga u takvom stanju. Ipak, 'presjekla' je i donijela konačnu odluku da ga ostavi. Iako je možda najteža odluka u njezinom životu, bila je neizbježna - rekao je Marinin prijatelj za Kurir pa dodao da roditelji pjevača u potpunosti razumiju njezinu odluku.

Njegov novi zdravstveni problem je povišena tjelesna temperatura, a liječnici KBC Zemun roditelje pjevača upozorili su da je moguće da se pojavila bakterijska infekcija, ali može biti i reakcija na umjetni kuk koji mu je ugrađen prije skoro dva tjedna.

- Da nema temperaturu već bi otišao s intenzivne njege - rekao je jedan od Lazićevih rođaka.

Podsjetimo, pacijenti bolnice se bune jer se toliko pažnje posvećuje Darku jer liječnici navodno zapostavljaju pacijente s manjim povredama. Uz to, mnogima smetaju poznanici i obožavatelji koji svakodnevno posjećuju pjevača.

- Na to sve dodajte i novinare koji su po cijele dane s lica mjesta izvještavali o njegovom stanju pa ćete dobiti jasnu sliku koliko je situacija bila ozbiljna - rekao je izvor za srpske medije koji smatra da Lazić od početka ima prioritet jer je u bolnicu stigao s teškim ozljedama.

Pogledajte video u kojem vam trenerica uz koju baš svatko može smršaviti daje savjete: 

Ključne riječi

Komentara 9

UV
Uvjekprotiv
19:10 22.11.2018.

Srpske novosti. Narkoman pijanac i budala i takvima dajete prostor.

DE
deda1234
18:15 22.11.2018.

I

Avatar SimonTemplar
SimonTemplar
18:42 22.11.2018.

Svaka čast, uredništvo!!! Zašto objavljujete nakaradne članke o nakaradnim ljudima, pjevačima nakaradne glazbe iz nakaradne zemlje??? Zar kod nas ima toliko budala koje prate ovakve stvari???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije