Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaje se

Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon nesreće: 'Kriv sam, nisam imao mira'

Foto: Screenshot Youtube
1/3
20.02.2019.
u 10:31

Drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, liječnicima, bolnici i toplicama gdje ću se vratiti kako bih se oporavio- zahvalio se pjevač tijekom svog prvog TV gostovanja nakon nesreće.

Prije nekoliko mjeseci, s 1.39 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole, srpski pjevač Darko Lazić skrivio je kobnu prometnu nesreću zbog koje je skoro izgubio život.

Tijekom oporavka mediji su izvještavali o njegovim operacijama i ponašanju, a sada je prvi put nakon nesreće stao pred kamere i podijelio iskustvo.

Prisjetio se nesreće i događaja te večeri koji su mu umalo presudili. -Ja sam radio tri-četiri dana prije prometne nesreće, nisam imao mira, kriv sam što sam uopće otišao na proslavu, htio sam stići kući i tamo spavati. Umor me stigao, dosta sam na kotačima i na putu. Od kada vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Vrag nema mira, bitno je da je glava živa, oporavit ćemo se. - rekao je Lazić za vrijeme gostovanja u Ami G showu, na srpskoj TV Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥊🎵😈🎤

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

-Mlađi brat mi je rekao da sam terminator, pola noge mi je aluminijsko, imam bolove u lijevoj nozi jer je atrofirala, posebno boli prilikom promjene vremena. Uvijek ću, ja mislim, osjećati tu bol.- govori Darko kojeg je bliski susret sa smrti promijenio. -Doslovno sam smrti pogledao u oči, ali sam se zadužio sudbini. Drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, liječnicima, bolnici i toplicama gdje ću se vratiti kako bih se oporavio.- zahvalio se pjevač.

Njegova zaručnica je čitavo vrijeme bila uz njega dok se oporavljao, a par na ljeto očekuje prinovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤last night

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

-Marina nosi dječaka, razmišljali smo o imenu, mislim da će biti Aleksej. - otkriva Darko i ističe da je isprva htio da se odluče za ime Strahinje, ali da je Aleksej zvučno. - Ona je u petom mjesecu, ide sve kako treba. Znam da je Marina prošla kroz pakao jer je bila trudna, ali je cijelo vrijeme bila moja podrška, kao i svi ljudi koji me vole.- dodao je Lazić i usput prokomentirao odnos s još uvijek zakonitom suprugom Anom Sević. -Ana i ja ok funkcioniramo, ona vodi svoj život, ja svoj, a naša jedina tema je Lorena.- istaknuo je pjevač.

Pogledajte video u  kojem Jacques Houdek otkriva sve o Rokovoj pobjedi na Dori.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar VinkoL
VinkoL
12:34 20.02.2019.

Ma bravo vl.sr. Svaki drugi Hrvat razmišlja o suicidu ako dnevno ne objavite barem dvadesetak članaka o zapadnim turčinima. Kak je Mileva? Ima nove opanke?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:14 20.02.2019.

Tko je sad ovaj?

ST
stric15
11:32 20.02.2019.

tko je indivudua

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije