Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na moru

Trudna Blanka Vlašić objavila fotografije s plaže sa suprugom: 'Nas troje'

Foto: Instagram
1/11
18.06.2022.
u 10:36

Blanka i Ruben trenutno se nalaze u njezinom rodnom Splitu gdje su se i vjenčali nedavno. Sretni par u iščekivanju je svog prvog sina.

Jedna od naših najboljih bivših sportašica Blanka Vlašić uživa sa novopečenim suprugom Rubenom Van Guchtom s kojim čeka i prvo dijete. 

Nerijetko objavi fotografije sa suprugom te pratiteljima pokaže gdje su i što rade, a sada je objavila dvije fotografije s plaže u Splitu. Naime, Blanka i Ruben trenutno se nalaze u njezinom rodnom Splitu gdje su se i vjenčali nedavno. 

Pozirajući u crvenoj haljini u zagrljaju svoga supruga, napisala je u opisu fotografije 'Nas troje'.

Podsjetimo, par se vjenčao krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. Nedavno su također otkrili da će dobiti sina

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila.

Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO>>Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 6

SE
sedam
12:56 18.06.2022.

Ajde rodi to dijete kao i svaka druga! I gliste imaj djecu...pa šta?

VE
velma
17:20 18.06.2022.

Dosadne li ženske,pa sto se ova samo naslikala, od čega ovi žive, od zraka

Avatar krcedolac
krcedolac
12:09 18.06.2022.

Dijete njeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije