Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Beverly Hillsa

Policija intervenirala u domu poznate glumice, imala je živčani slom

Foto: PA/Pixsell
1/4
01.03.2018.
u 18:49

U dom Tori Spelling pozvana je policija, a osoba koja je pozvala policiju rekla je kako se Tori ponaša agresivno.

Policija je danas intervenirala u domu poznate glumice i velike zvijezde 90-ih Tori Spelling jer je doživjela živčani slom, piše Daily Mail.

Nije poznato tko je nazvao 911 ali u snimljenom pozivu osoba govori kako je Tori jako agresivna i opasna. Što je navelo glumicu, koju je proslavila serija "Beverly Hills" na ovakvo ponašanje nije poznato, ali zabilježeno je da je ona sam u srijedu navečer uputila poziv policiji jer je sumnjala da joj netko provaljuje u kuću. Kasnije je javila kako je riječ o lažnoj uzbuni i da nije bila riječ o provalniku nego o njenom suprugu Deanu McDermottu.

Posljednjih godina Torin poslovni i privatni život bio je poprilično problematičan. Imala je financijski problema  i dugova prema državi, a ni u braku joj nisu cvjetale ruže. Suprug joj je prije pet godina priznao da ima ljubavnicu i da je ovisan o seksu, a Tori  mu je sve oprostila. Rekla je da je to učinila zbog obitelji i njihove djece Liama (10), Stella (9), Hattie (6), Finn (5) i Beau (1).

Glumica je nedavno priznala kako je u javnosti uvijek htjela održati imidž idealne obitelji i u intervjuima je ponavljala kako je sve super i da  u njenom braku nema nikakvih problema.

1/8

Komentara 4

ZN
Znakovljenagrbu
22:38 01.03.2018.

Zamišljam neku vrlu hrvatičicu na njenom mjestu. Ne bi ta izdržala. Odmah bi sve prijavila kojekakvim "ženskim udrugama i kućama", a onda se vucarala po Sudovima za skrbništvo djece. Otvoreno, Zatvoreno, Potjera, Pretraga, Potraga, Iskrivljeno, Provjereno...svi bi se bavili "jadnom" ženom i njenom djeci. Puna podrška gdji Tori, a taj njen nek se dozove pameti, i Bogu dragome.

KO
Kora
19:12 01.03.2018.

Baš mi ju je žao.

Avatar ivo587
ivo587
19:48 01.03.2018.

ko živi u americi mora poluditi kad tad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije