Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miks Pult

Tony Cetinski u novoj ulozi oduševio posjetitelje Opatije

Foto: Smiljan Prpić
1/6
09.08.2020.
u 18:20

Puštao je najveće hitove s kraja prošlog stoljeća, a reakcije su bile i više nego pozitivne

 Tony Cetinski nastupio je sinoć na prepunoj terasi Hotela Milenij u Opatiji. Usprkos očekivanjima mnogih, nije zapjevao svoje poznate hitove poput “Ja sam zaljubljen”, “Blago onom tko te ima” i mnoge druge, već je stao za DJ pult i puštao najveće hitove 80-ih i 90-ih godina. Prema reakcijama posjetitelja, rekli bi da mu nova uloga itekako stoji. A i njemu se svidjelo pa nije nemoguće da ju uskoro i ponovi.
Još jedna potvrda dosadašnjeg rada i iznimne karijere, stigla je ovih dana na adresu Tonyja Cetinskog. Hrvatska diskografska udruga, objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini. Tony Cetinski, tako se našao na drugom mjestu, odmah iza jedinstvenog i nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, koji je na samome vrhu. Svoju sreću zbog spomenutog priznanja, kada su u pitanju najemitiraniji za prošlu godinu, Tony nije skrivao.- 'Biti uz bok najvećem svih vremena Oliveru Dragojeviću, za mene je enormna čast, među najemitiranijim izvođačima u 2019. godini! Eto, zašto ja uvijek govorim o svojoj publici i zahvaljujem. Čestitam naravno i ostalim kolegama poput Gibonnija, Parnog Valjka, Nine Badrić, Massima i ostalih. Hvala vam ljudi svima, ali i glazbenim urednicima, svih radijskih i televizijskih kuća. Hvala vam od srca. Hvala i mojoj diskografskoj kući Hit Records. Velika je čast kada stigne, jedna ovakva službena potvrda, biti ni manje ni više odmah nakon najvećeg Olivera Dragojevića. Hvala vam 100 puta dnevno! #samoljubav #samopozitiva Voli Vas Tony, završio je objavu emotivni pjevač.

 

Ključne riječi

Komentara 4

FE
ferreyra
01:18 10.08.2020.

Dj tony.c aka anticijepinski

SL
Slađana2706
18:08 12.08.2020.

Super si Toni. Opusti se i ne osvrći na zlobne komentare 🌷

WH
whitework
20:47 10.08.2020.

Dr. Tonči, što li ćeš sve raditi da bi se dokazao k..vi ? Žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije