Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje ima dima...

Tončica Čeljuska ne odvaja se od mlađahnog Sandra Majstorovića

tončica čeljuska
pixsell
01.07.2010.
u 17:04

Voditeljica Dnevnika HTV-a sve više slobodnog vremena provodi u društvu 25-godišnjeg Splićanina Sandra Majstorovića. Predstavlja ga kao "bliskog prijatelja" koji je tješi u teškim životnim trenucima.

Kao što je i sama jednom rekla, voditeljica središnjeg Dnevnika HTV-a Tončica Čeljuska ne predaje se lako. Nakon razvoda od supruga Zlatka koji je u bijegu pred zakonom, 40-godišnja Tončica vrlo se brzo utješila s 15 godina mlađim splitskim glazbenikom Sandrom Majstorovićem.

Razvedena voditeljica i urednica na HTV-u nakon prvih zajedničkih fotografija u medijima brzo je demantirala njihovu navodnu ljubavnu vezu predstavivši Sandra kao bliskog prijatelja koji je tješi u teškim trenucima nakon razvoda.

"Bliski prijatelji" jutros su viđeni u šetnji središtem grada gdje Tončica nije skidala osmijeh s lica.

Komentara 6

10
101lakeoswego
18:13 01.07.2010.

nece \"plesta niti jedno ljeto\" hehehehehehe koja ludonja, zene su cim su starije tim su gluplje, da je bilo obrnuto nebi bilo dobro a tek kad je zena starija 15 godina, one jako brzo cvatu i jos brze ocvatu hehehehehehe

KA
Kakma
19:50 01.07.2010.

Zenska ima pravo da voli,zelim je puno srece.

OB
-obrisani-
17:33 01.07.2010.

prava kokica ,još bolja juhica,sa svim ženskim atributima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije